reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No powiem Wam że wróciłam zdolowana .Jak opowiedziałam mężowi to się mocno wkurzyl i pojedzie ze mną na następne zajęcia i jak znów będzie coś przygadywac to powiedzial że jej nagada, ja niechce się wyklucac poprostu byłam też w takim szoku że nie mówiłam nic-wiem Gamon ze mnie .W życiu nie pomyślałabym że takie zacofanie jeszcze funkcjonuje, zresztą naprawdę nikt nie ma prawa tego oceniać. Zresztą ja myślę że Synek jeszcze się obroci a ona mówi że mam się nie łudzić-ja mowie do niej to okej co ma być to będzie-i ona taki wzrok na mnie , wrrrrr co za Babol

reklama
A powiedzcie mi jak to jest po cc , nosiłyscie pas poporodowy? Jeśli tak to po jakim czasie? Ile kg ubyło przy wyjściu ze szpitala? Bo położna do mnie też dzisiaj wystrzelila że po sn to kobiety mają-10 kg a po cc -3kg
Ja jestem 3 miesiące po cc i spadło 11 kg do tej pory zaraz po porodzie 8 kg.
Głupoty jakich mało położna opowiada nie ma reguły .Owszem po cc na pewno ciężej zgubić z brzucha..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Co za p......! Ja tez chodzę na zajecia do szkoly rodzenia i bardzo mila pani polozna tlumaczy wszystko i dla pan ktore chca rodzic sn i dla tych co beda mialy cc. Nigdy ale to nigdy nie dala do zrozumienia ze cos jest lepsze a cos gorsze, i nikomu nic nie narzuca.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

I takie podejście jest zdrowe .Popieram w 100% :)

Ja jestem 3 miesiące po cc i spadło 11 kg do tej pory zaraz po porodzie 8 kg.
Głupoty jakich mało położna opowiada nie ma reguły .Owszem po cc na pewno ciężej zgubić z brzucha..

Wiesz tyle walki o dziecko że naprawdę nieważne dla mnie czy brzuszek będą gubila miesiąc, dwa czy 5 ważne żeby Maluch był zdrowy ..jakos poradzę sobie z dieta ;) Poza tym nigdy niewiemy czy rozpoczęty poród sn nie zakończy się ostatecznie cc

Wiesz tyle walki o dziecko że naprawdę nieważne dla mnie czy brzuszek będą gubila miesiąc, dwa czy 5 ważne żeby Maluch był zdrowy ..jakos poradzę sobie z dieta ;) Poza tym nigdy niewiemy czy rozpoczęty poród sn nie zakończy się ostatecznie cc
Ja na cc też nie miałam wpływu zadecydował mój lekarz po 12 h naturalnego porodu.

Ja prałam w lovelii i płaukałam w silan sensitive i po tym prasowaniei nic dziecku nie było .zapach też nie był aż tak intensywny tylko że ja prałam w 32 tc a urodziłam w 39 a teraz nadal tak piorę i nic się nie dzieje.

Też część ubranek dokładnie w tym samym mam uprane

---27tc---

reklama
Dziewczyny a mi jest dziś smutno :(Byłam w szkole rodzenia i w trakcie zajęć wyszło tak że powiedziałam że mój Maluszek jest główka do góry na co Pani położna do mnie
ze to juz praktycznie mogę sobie pójść do domu bo dziecko już powinno być prawidłowo ułożone i ze juz nierealne aby się odwrocilo..przez całe zajęcia zajmowała się para która była że mną a do mnie co chwila że mnie to nie dotyczy. I teraz tak się zastanawiam co za babsko przecież co ja mam zrobić? To nie mój wymysł. Zresztą każdy ma prawo wyboru i nikt nie powinien tego negowac nawet jeżeli ktoś robi cc z własnego wyboru. Nierozumiem jej zachowania, ale czuję się jak ta gorsza :(:sad::sad:
Chamskie zachowanie. A w którym tc jesteś?

---27tc---

Do góry