reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Na trudnym terenie typu piasek podobno najlepsze sa tego typu wozki

1507704601-aaaaaa.jpeg

Ale moim zdaniem to jest bardoz niepraktyczne w miescie, lepsze sa te ze skretnymi przednimi kolami. No i taki z duzymi to chyba to malo ktorego bagaznika sie miesci...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przepraszam ja z wątku kto po invitro. Ale może coś doradze. Mam taki wózek jak na zdjęciu tylko z innej firmy i jest super idealny na plażę, do lasu i świetny do miasta fajnie się prowadzi. Ja bym nie zamieniła go nigdy na taki z kółkami skretnymi a próbowałam obydwa.

reklama
DziewcYny a kiedy odstawialyscie estrofem? Bo mi juz kazał zmniejszyć i za 3 dni odstawić , dziś jest 22 dpt

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja brałam długo. Jakoś koło 10-11 tc odstawiałam . Encorton w sumie prawie do 16tc . Duphaston do 13tc i Luteina jakoś koło 17tc . Do końca zostaje na clexanie i acardzie

Hmmm bo fakt... Ale nie wiem czy te na początku płukac... Chyba daruje sobie... Moze następne już po urodzeniu... Kurde sama nie wiem...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Ja prałam w lovelii i płaukałam w silan sensitive i po tym prasowaniei nic dziecku nie było .zapach też nie był aż tak intensywny tylko że ja prałam w 32 tc a urodziłam w 39 a teraz nadal tak piorę i nic się nie dzieje.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja brałam długo. Jakoś koło 10-11 tc odstawiałam . Encorton w sumie prawie do 16tc . Duphaston do 13tc i Luteina jakoś koło 17tc . Do końca zostaje na clexanie i acardzie

Ja jakos do 12tc...plus minus...

U mnie ledwo 6 tc [emoji58] i znowu zagwozdka, ale dziękuje za odp. [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Do góry