Hehe dziewczyny udane jesteście
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robią w szpitalu prenatalne B dokładnie plus pytają czy chcesz z krwi. Mój dr w pl po zobaczeniu tych wyników powiedział ze sie postaraliDziewczyny te co sa w uk (bo rozumiem ze z irl jestem sama) czy na tych wizytach w szpitalu robia prenatalne? Bo mnie moj doktorek umowil do niego ale nie powiedzial czy tylko usg czy krew tez? I teraz nie wiem bo jakby robili tez w szpitalu to dwa razy robic?
Tak jak sama piszesz z pewnością masz dużo wód . Ja tez tak miałam i za to mój dzidziuś ma dużo miejsca w brzuszku do samego końca i jest mu bardzo wygodnie coś za cośChyba wszyscy maja mniejszy [emoji24] boje się ze mój będzie ogromny w 9 miesiącu ale wiem ze nie ma sie chyba na to wpływu ( chyba ze ktoś się objada ale Ja to właśnie jem bardzo mało )
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale fajnie też już bym chciała być na tym etapieP.s dalej czekam na rozpakowanie . A byłam pewna ze 2 tyg przed terminem urodzę . Dziś kończę 38 tyg i zostaje ostatnie 7 dni - odliczajcie ze mną
7......P.s dalej czekam na rozpakowanie . A byłam pewna ze 2 tyg przed terminem urodzę . Dziś kończę 38 tyg i zostaje ostatnie 7 dni - odliczajcie ze mną
P.s dalej czekam na rozpakowanie . A byłam pewna ze 2 tyg przed terminem urodzę . Dziś kończę 38 tyg i zostaje ostatnie 7 dni - odliczajcie ze mną
Ja najbardziej tego wywoływania się obawiam. Na moją mamę jak była ze mną w ciąży nie podziałało i musieli cesarkę robić. Mi doktor tj już wspominałam kazał się oszczędzać, bo już w 34 tyg główka nisko... I wtedy sobie pomyślałam, żeby nie było tak, że ja się pooszczędzam, a potem będą wywoływać... Teraz się nie oszczędzam. Najlepiej to na disco bym poszła i poszalała, ale nikt nie chce ze mną pójść. Hi hi hiPamietam, ze tez bylam pewna, ze urodze przed terminem. Bylam tez umowiona z lekarka, ze jesli jakims cudem tak sie nie stanie to w 40t1d wywolujemy porod. I skonczylo sie wywolaniem...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem w 26 tyg, a wyglądam jak moja siostra w 36. No ale ja z dwójką. A na wadze już prawie 10 kg do przodu.
Nie martw sie to wszystko dla Niuńków. Tyle o tym marzyłyśmy, że teraz cieszy mnie nawet ta dycha na wadze do przodu[emoji4] [emoji8]