reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny te co sa w uk (bo rozumiem ze z irl jestem sama) czy na tych wizytach w szpitalu robia prenatalne? Bo mnie moj doktorek umowil do niego ale nie powiedzial czy tylko usg czy krew tez? I teraz nie wiem bo jakby robili tez w szpitalu to dwa razy robic?
Robią w szpitalu prenatalne B dokładnie plus pytają czy chcesz z krwi. Mój dr w pl po zobaczeniu tych wyników powiedział ze sie postarali :)

Chyba wszyscy maja mniejszy [emoji24] boje się ze mój będzie ogromny w 9 miesiącu ale wiem ze nie ma sie chyba na to wpływu ( chyba ze ktoś się objada ale Ja to właśnie jem bardzo mało )

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak jak sama piszesz z pewnością masz dużo wód . Ja tez tak miałam i za to mój dzidziuś ma dużo miejsca w brzuszku do samego końca i jest mu bardzo wygodnie :) coś za coś

P.s dalej czekam na rozpakowanie . A byłam pewna ze 2 tyg przed terminem urodzę . Dziś kończę 38 tyg i zostaje ostatnie 7 dni - odliczajcie ze mną

Pamietam, ze tez bylam pewna, ze urodze przed terminem. Bylam tez umowiona z lekarka, ze jesli jakims cudem tak sie nie stanie to w 40t1d wywolujemy porod. I skonczylo sie wywolaniem...

Pamietam, ze tez bylam pewna, ze urodze przed terminem. Bylam tez umowiona z lekarka, ze jesli jakims cudem tak sie nie stanie to w 40t1d wywolujemy porod. I skonczylo sie wywolaniem...

Ja najbardziej tego wywoływania się obawiam. Na moją mamę jak była ze mną w ciąży nie podziałało i musieli cesarkę robić. Mi doktor tj już wspominałam kazał się oszczędzać, bo już w 34 tyg główka nisko... I wtedy sobie pomyślałam, żeby nie było tak, że ja się pooszczędzam, a potem będą wywoływać... Teraz się nie oszczędzam. Najlepiej to na disco bym poszła i poszalała, ale nikt nie chce ze mną pójść. Hi hi hi

Zaglądam tu po kilku dniach nieobecności i niedobrze mi się robi. Powiedzcie mi, jak możecie wysmiewac i tak okrutnie obgadywac inna forumowiczke? Zgadzam się ze niesmaczne było wstawianie zdjęć podpaski ale czy oby wasza dyskusja nie jest przesadzona? Z pewnością teraz na mnie wyleje się kilka wiader szlamu ale trudno.
Wydaje mi się, że zamysłem tego forum bylo wzajemne wspieranie się a nie gnojenie....

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Ja jestem w 26 tyg, a wyglądam jak moja siostra w 36. No ale ja z dwójką. A na wadze już prawie 10 kg do przodu.
Nie martw sie to wszystko dla Niuńków. Tyle o tym marzyłyśmy, że teraz cieszy mnie nawet ta dycha na wadze do przodu[emoji4] [emoji8]

To ja się ostatnio zmartwiłam na wizycie że jestem jakieś 8-9kg na plusie ale teraz już jestem spokojniejsza hehh skoro Ty masz dychę i się nie przejmujesz :-)

Do góry