reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Niezle, biorac pod uwage sytuacje. Zorganizowalismy ceremonie ale jakbysmy chcieli zaplanowac ja z taka pompa z jaka wyszla to by sie nie udalo. Zadanie wykonane, od wtorku pozwolilam sobie na wiecej przemyslen. Najciezej jest wieczorem.

Chyba jeszcze nie wszystko do mnie dotarlo... Tata duzo bylw szpitalach czy w hospicjum ostatnio i jeszcze nie calkiem czuje jego braku w domu...

Poprosilam go zeby sie nami opiekowal i mnie nie straszyl, poki jestem w ciazy i zeby przyszedl kiedys wnuczke poznac. No a.wiecej nie napisze bo mi sie obraz zamazal <chlip>.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem Twój ból [emoji58]mój Tesciu zmarł w styczniu tego roku , a o raku dowiedział się 3 miesiące wcześniej, zmarł w domu dzień przed pójściem do hospicjum .
Ojciec na pewno będzie czuwał nad Wami [emoji5]

A jak tam Twoja szyjka, bo ostatnio się trochę skruciła?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Niezle, biorac pod uwage sytuacje. Zorganizowalismy ceremonie ale jakbysmy chcieli zaplanowac ja z taka pompa z jaka wyszla to by sie nie udalo. Zadanie wykonane, od wtorku pozwolilam sobie na wiecej przemyslen. Najciezej jest wieczorem.

Chyba jeszcze nie wszystko do mnie dotarlo... Tata duzo bylw szpitalach czy w hospicjum ostatnio i jeszcze nie calkiem czuje jego braku w domu...

Poprosilam go zeby sie nami opiekowal i mnie nie straszyl, poki jestem w ciazy i zeby przyszedl kiedys wnuczke poznac. No a.wiecej nie napisze bo mi sie obraz zamazal <chlip>.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Madziu wyrazy współczucia [emoji26]!

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Wróciłam i kamień z serca, tętno za pierwszym pomiarem 164, a kolejny 169 i dzidzia bardzo ruchliwa. Ssała paluszka i była zwinięta, że średnio było jak mierzyć. Zdjęcie mam jedno, ale tak jakoś słabo widać.

Na tym etapie mam być spokojna, a połówkowe mają wszystko wyjaśnić. Czyli czas oczekiwania... uwielbiam xD

20 września mam następną wizytę u lekarza prowadzącego.

Wróciłam i kamień z serca, tętno za pierwszym pomiarem 164, a kolejny 169 i dzidzia bardzo ruchliwa. Ssała paluszka i była zwinięta, że średnio było jak mierzyć. Zdjęcie mam jedno, ale tak jakoś słabo widać.

Na tym etapie mam być spokojna, a połówkowe mają wszystko wyjaśnić. Czyli czas oczekiwania... uwielbiam xD

I widzisz, super!!! A który to tc!?

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama

Super że wszystko ok[emoji3]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry