reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

U mnie dobrze, ogarniam organizm do transferu, chodzę nawet na akupunkturę [emoji3]moze we wrześniu będę wiedzieć cos wiecej(liczę na zielone światło)! Na forum rzadziej wchodzę bo nie mam co pisać [emoji12] A u was jak? Rośniecie?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

To super, czekamy na dobre wieści od Ciebie :*
U nas wszystko dobrze, rosniemy sobie pomalutku, jeszcze 3 mce i będę miała moja mała córeczkę przy sobie :) nie mogę się doczekać :p
A za Ciebie mocno trzymamy kciuki ✊ ✊ ✊ :*

reklama
17 t i najlepsze ze póki co na wadze niewiele na plusie bo schudlam ostatnio przez migreny i wymioty . Ja chyba mam dużo wód płodowych w tym brzuchu bo dzidzia jeszcze mała .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczna z Ciebie dziewczyna [emoji4] a co do wod plodowych to moze tak byc. Moja znajoma miala OGROMNY BRZUCH a na plusie 8 kg przez cala ciaze.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Wróciłam i kamień z serca, tętno za pierwszym pomiarem 164, a kolejny 169 i dzidzia bardzo ruchliwa. Ssała paluszka i była zwinięta, że średnio było jak mierzyć. Zdjęcie mam jedno, ale tak jakoś słabo widać.

Na tym etapie mam być spokojna, a połówkowe mają wszystko wyjaśnić. Czyli czas oczekiwania... uwielbiam xD

20 września mam następną wizytę u lekarza prowadzącego.
Wspaniale[emoji7] [emoji7] [emoji9] [emoji9]

A Ja wam się pochwale że w końcu zaczynam wyglądać jak ciężarówka [emoji12][emoji12][emoji12]
1503653860-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Piękna promienna przyszła mamusia.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry