reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Miałam się nie odzywać ale chcę się do tego odnieść. Nie podoba mi się to , że po pół roku nie obecności jest dyskusja na Mój temat, gdy dawno już nie mam konta ! I to przez osoby które wspierałam. Myślałam , że forum kto po in vitro od tego jest ale się myliłam! Szkoda , że wcześniej się nie dowiedziałam osobie takich fajnych informacji tylko teraż, gdy wam się dziewczyny udało wcześniej każda z was inaczej pisała widzę, że człowiek nie docenia tego co ma i pokazuje swoją wyższość przypominam spotkała nas ogromna tragedia , że nie możemy mieć naturalnie dzieci jedziemy na tym samym wózku. I pisanie o kimś kogo dawno nie ma i jeszcze tak jest nie na miejscu. I to jest mój ostatni post nie wypowiadam się więcej na ten temat i proszę o mnie nie pisać.

Ps. Kilka osób wcześniej pisało co u Nas ?
Nam się nie udało w 15 tygodniu [*][*]
Tak mi przykro... Pisałam do Ciebie jakiś czas temu, nie wiem czy odczytalaś. Straciłam ciążę w tamtym roku w 14 tyg. Jeśli masz jeszcze ochotę odezwij sie priv. Tulę Cię mocno...

reklama
Kurczę myślałam ze straty na przełomie 14-15 tydz sie niemal nie zdarzają . Jakoś tak sie przyjęło ze ciaza po 12 tyg jest juz bezpieczna . Przykre to i niesprawiedliwe. ...

Miałam się nie odzywać ale chcę się do tego odnieść. Nie podoba mi się to , że po pół roku nie obecności jest dyskusja na Mój temat, gdy dawno już nie mam konta ! I to przez osoby które wspierałam. Myślałam , że forum kto po in vitro od tego jest ale się myliłam! Szkoda , że wcześniej się nie dowiedziałam osobie takich fajnych informacji tylko teraż, gdy wam się dziewczyny udało wcześniej każda z was inaczej pisała widzę, że człowiek nie docenia tego co ma i pokazuje swoją wyższość przypominam spotkała nas ogromna tragedia , że nie możemy mieć naturalnie dzieci jedziemy na tym samym wózku. I pisanie o kimś kogo dawno nie ma i jeszcze tak jest nie na miejscu. I to jest mój ostatni post nie wypowiadam się więcej na ten temat i proszę o mnie nie pisać.

Ps. Kilka osób wcześniej pisało co u Nas ?
Nam się nie udało w 15 tygodniu [*][*]
Bardzo mi przykro [emoji58]To takie niesprawiedliwe , dużo siły życzę...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurczę myślałam ze straty na przełomie 14-15 tydz sie niemal nie zdarzają . Jakoś tak sie przyjęło ze ciaza po 12 tyg jest juz bezpieczna . Przykre to i niesprawiedliwe. ...
Dokładnie i ja tak myślałam... Czym takie straty po 12 tygodniu mogą byc spowodowane!? Chociaż ja się ostatnio dowiedziałam że u mnie w rodzinie siostra cioteczna mojego ojca kilka lat temu po ivf w 6 miesiącu miała martwa ciążę.

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Jogo a jak tam twoje maleństwo!? Nie chce jeszcze sie ewakuować!? Odliczamy....

Dokładnie i ja tak myślałam... Czym takie straty po 12 tygodniu mogą byc spowodowane!? Chociaż ja się ostatnio dowiedziałam że u mnie w rodzinie siostra cioteczna mojego ojca kilka lat temu po ivf w 6 miesiącu miała martwa ciążę.

Mamaginekolog stracila chyba w 24tyg...
A w moim otoczeniu byl przypadek, ze w 38tyg sie zdazylo... Dwa dni po badaniu usg, na ktorym wszytsko bylo ok.
Nie ma chyba czegos takiego jak bezpieczny moment w ciazy niestety...
Straszliwie to niesprawiedliwe.
Ja przezylam poronienie na bardzo wczesnym etapie, a dochodzilam do siebie kilka miesiecy. Nie wiem jak mozna sie otrzasnac po takiej poznej stracie...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A w moim otoczeniu byl przypadek, ze w 38tyg sie zdazylo... Dwa dni po badaniu usg, na ktorym wszytsko bylo ok.
Ja przezylam poronienie na bardzo wczesnym etapie, a dochodzilam do siebie kilka miesiecy. Nie wiem jak mozna sie otrzasnac po takiej poznej stracie...

Ale czym to może być spowodowane!!!??? Kuźwa to takie niesprawiedliwe!!!

I mnie w mieście był przypadek tez dziewczyna w 38tc była na usg wszystko cacy. Dwa dni później coś ja brzuch bolał i poszła na IP i okazało się że dziecko nie żyje.
Na każdym etapie ciąży jest ryzyko. Dużo też słyszałam, że dziewczyny w 6-7mc traciły dzieci. Chyba po każdej stracie ciąży nie ważne na jakim etapie jest bardzo ciężko. A już na pewno po stracie po 6mc i wyżej.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja mama urodzila martwe dziecko. Na kilka dni przed terminiem porodu zaplatalo sie w pepowine[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22] mialabym starszego brata[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji46][emoji24]

Do góry