reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

U mnie dobrze, ogarniam organizm do transferu, chodzę nawet na akupunkturę [emoji3]moze we wrześniu będę wiedzieć cos wiecej(liczę na zielone światło)! Na forum rzadziej wchodzę bo nie mam co pisać [emoji12] A u was jak? Rośniecie?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

To super, czekamy na dobre wieści od Ciebie :*
U nas wszystko dobrze, rosniemy sobie pomalutku, jeszcze 3 mce i będę miała moja mała córeczkę przy sobie :) nie mogę się doczekać :p
A za Ciebie mocno trzymamy kciuki ✊ ✊ ✊ :*

reklama
17 t i najlepsze ze póki co na wadze niewiele na plusie bo schudlam ostatnio przez migreny i wymioty . Ja chyba mam dużo wód płodowych w tym brzuchu bo dzidzia jeszcze mała .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczna z Ciebie dziewczyna [emoji4] a co do wod plodowych to moze tak byc. Moja znajoma miala OGROMNY BRZUCH a na plusie 8 kg przez cala ciaze.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Wróciłam i kamień z serca, tętno za pierwszym pomiarem 164, a kolejny 169 i dzidzia bardzo ruchliwa. Ssała paluszka i była zwinięta, że średnio było jak mierzyć. Zdjęcie mam jedno, ale tak jakoś słabo widać.

Na tym etapie mam być spokojna, a połówkowe mają wszystko wyjaśnić. Czyli czas oczekiwania... uwielbiam xD

20 września mam następną wizytę u lekarza prowadzącego.
Wspaniale[emoji7] [emoji7] [emoji9] [emoji9]

A Ja wam się pochwale że w końcu zaczynam wyglądać jak ciężarówka [emoji12][emoji12][emoji12]
1503653860-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Piękna promienna przyszła mamusia.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry