reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja jestem w 26 tyg, a wyglądam jak moja siostra w 36. No ale ja z dwójką. A na wadze już prawie 10 kg do przodu.
Nie martw sie to wszystko dla Niuńków. Tyle o tym marzyłyśmy, że teraz cieszy mnie nawet ta dycha na wadze do przodu[emoji4] [emoji8]

To prawda myśl o tej niuni we mnie sprawia ze inne sprawy się nie liczą . Po porodzie wózek i przed siebie i spali się zbędny tłuszczyk . Ja wczoraj myślałam co by było jakbym się skusiła na podanie dwóch . I tak myśle ze ta dwójka co jest na zimowisku jak się zdecyduje na kolejne to trafi do mnie już za jednym razem [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Niestety, nic Ci na to nie potrafię odpowiedzieć, ale trzymam mocno kciuki, aby wszystko było ok.

U mnie nasza doktorka nie prowadzi ciąży, a szkoda :( ostatnią wizytę miałam w piątek, sprawdzaliśmy moje hormony i mam dokładną rozpiskę, aby ostawić już steryd, luteinę i estrofem.

Powiem wam, że mimo wszystko też odczuwam lekki stres. To tętno dzidziusia jakoś mnie niepokoi. Mam dzwonić do swojego gina jutro, czy jest wstanie mnie zapisać właśnie na ten dzień na wizytę. Chciałabym zobaczyć jak serduszko szybko puka.

Aha i ja biorę mamaDHA premium + nie wiem czy dobry ten suplement czy nie, ale taki polecił mi m.in. lekarz.
Ja tez biore Mama DHA Premium plus. Chyba niezly :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No to tematy od samego rana...
A ja pamiętam dziewczynę, która miała podane dwa zarodki i czuła się oszukana, bo została z dwoma bąbelkami w brzuszku. Też uciekła dosyć szybko.
Dziewczyny, udało mi się dziś wcisnąć na wizytę o 15:30
bananab.gif
Zobaczę dziś maluszka!
Proszę o trzymanie kciuków, za tętno naszego Bąbelka. Mam nadzieję, że się unormuje.
Ta to byla najlepsza...nie moglam.jej czytac...jak zamiast dziekowac losowi to ranila dziewczyny ktorym sie nie udalo...

@Ropuszka666 ale ż Ciebie sexi mamusia [emoji7]zazdroszczę urody [emoji12]ja to bladzioch i piegami [emoji28]
@M@gda jak się czujesz? Może głupie pytanie, ale cieszę się że się odezwałaś, to ciężkie czasy dla Ciebie i akurat w takim stanie ...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi było szkoda Fasolki vel Roksi. Zostala sama ze swoimi problemami. Nawet pisałam do niej dawno temu, ale chyba chyba usunęła konto. No ale wykreśliła się od nas na własne życzenie... Razem zawsze raźniej [emoji7]
Wlasnie mi tez. Byla rozemocjonowana i chaotyczna, ale wspierala.dziewczyny. pamietam, ze.ciaza jej bardzo nie sluzyla...

reklama
@Ropuszka666 ale ż Ciebie sexi mamusia [emoji7]zazdroszczę urody [emoji12]ja to bladzioch i piegami [emoji28]
@M@gda jak się czujesz? Może głupie pytanie, ale cieszę się że się odezwałaś, to ciężkie czasy dla Ciebie i akurat w takim stanie ...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Niezle, biorac pod uwage sytuacje. Zorganizowalismy ceremonie ale jakbysmy chcieli zaplanowac ja z taka pompa z jaka wyszla to by sie nie udalo. Zadanie wykonane, od wtorku pozwolilam sobie na wiecej przemyslen. Najciezej jest wieczorem.

Chyba jeszcze nie wszystko do mnie dotarlo... Tata duzo bylw szpitalach czy w hospicjum ostatnio i jeszcze nie calkiem czuje jego braku w domu...

Poprosilam go zeby sie nami opiekowal i mnie nie straszyl, poki jestem w ciazy i zeby przyszedl kiedys wnuczke poznac. No a.wiecej nie napisze bo mi sie obraz zamazal <chlip>.

Do góry