lile
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My też się zastanawiamy czy Alan nie jest za malutki na wakacje w innej strefie klimatycznej gdzieś wybierzemy się napewno ale być może jeszcze w tym roku tylko polskie morze
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak bedziesz wrzucac ta kuchnie to prosze wrzuc jeszcze raz te zdjecia z kacika alana z lozeczkiem i tymi polkami. DziekiDziękuję starałam się zrobić coś ładnego i funkcjonalnego jednocześnie i chyba się udało
Kupowałam je w Ikea system nazywa się Besta
A zdjęcia kuchni wyślę pod wieczór bo póki co jesteśmy poza domem i nie mam jak fotki pstryknąć
Kącik młodego mogę już wrzucić bo mam w telefonie zdjęcia proszęJak bedziesz wrzucac ta kuchnie to prosze wrzuc jeszcze raz te zdjecia z kacika alana z lozeczkiem i tymi polkami. Dzieki
Dziekuje...a pamietasz moze jakie sa wymiary tych szafek?Kącik młodego mogę już wrzucić bo mam w telefonie zdjęcia proszę
Jeśli na macierzyńskim zajdziesz w ciążę, to najlepiej go przerwać (oczywiście po części obowiązkowej), wrócić na 1 dzień do pracy (możesz w tym dniu wziąć urlop) i od następnego dnia przynieść L4. To tak w maksymalnym uproszczeniuMam pytanie moze sie orientujecie: jesli na macierzynskim/rodzicielskim zaszloby sie w ciaze to nalezy sie zwolnienie 100% platne a potem od nowa macierzynskie rok czasu?
Gdzies obilo mi sie o uszy ze po macierzynskim trzeba wrocic do pracy bybylo rok placenia skladek i dopiero wtedy nalezy sie od nowa zwolnienie i urlop platny macierzynski.
Jak jest naprawde? Mamy mrozaczka i chcialabym szybko wrocic po niego ale nie moge sobie pozwolic na dwa lata bez kasy.