katharina203
Fanka BB :)
Ja mam katarek do odkurzacza...Dziewczyny, jaki aspirator do nosa polecacie? Tyle tego jest, że nie wiem, co wybrać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam katarek do odkurzacza...Dziewczyny, jaki aspirator do nosa polecacie? Tyle tego jest, że nie wiem, co wybrać.
Martini, moja siostra jezdzila z dziecmi od malego. Jedno mialo 3 lata, a drugie kilka miesiecy. Jakos nie narzekali. Jak sobie radzisz w domu z synusiem i Cie nie umeczy, to przeciez na wakacjach tez Cie nie umeczy[emoji6]Odnosnie wakacji ja nie wiem czy gdzies jechac jakos mi sie wydaje ze bączek jest za maly i bedzie tylko umeczenie.
Ja nie mam fb[emoji15]a tez chce byc w grupie.Co do grupy zamkniętej tylko do zdjęć ...popieram
Może być tutaj może na fb wszystko jedno byle tylko móc te nasze skarby podziwiać
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Szczesciara[emoji15]Ja nie jem tylko kapusty, cebuli i czosnku. Resztę normalnie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi szkoda wydawac pieniadze na wyjazdy nad nasze morze. Kanary na jesieni mnie wyjda taniej niz wakacje nad naszym morzem w jakims hotelu.Co do wakacji to my planujemy raczej jechać nad nasze morze może za rok już gdzieś zagranicę polecimy
Ja polecam katarek plus. Tymek mial teraz katarek i pieknie to czysci nosek, a on sie nie meczy.Dziewczyny, jaki aspirator do nosa polecacie? Tyle tego jest, że nie wiem, co wybrać.
Mi szkoda wydawac pieniadze na wyjazdy nad nasze morze. Kanary na jesieni mnie wyjda taniej niz wakacje nad naszym morzem w jakims hotelu.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom