ewelin86
Fanka BB :)
Kubuś Puchatek zielony kolor
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kubuś Puchatek zielony kolor
Dziewczyny jestem tu nova i czytam Was od jakiegoś czasu..Nie chcę być nie miła, ale czy dziewczyny, które już urodziły nie powinny sie przenieść na troszkę inne forum?Szczerze mówiąc drażni mnie czytanie o waszych kupkach i karmieniu piersią, gdzie dla mnie ot jeszcze daleka przyszłość...Nie zrozumcie mnie źle, ale to forum to "ciężaróweczki po in vitro" a nie mamuśki po in vitro....Spróbujcie zrozumcie te dziewczyny, które są dopiero na początku tej drogi albo w trakcie...
Ale jakoś do tej pory reszta dziewczyn, która urodziła zmieniła forum...Jak na nowa to "ostre" wejscie, nie uwazasz?
To ze jestes jeszcze przed to kwestia czasu, ktory leci bardzo szybko, a rady nowych mam wg mnie sa bezcenne, bo "za chwile" wszytskim nam moga sie przydac.
Jesli jakis post Cie nie interesuje to nie czytaj i po sprawie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale jakoś do tej pory reszta dziewczyn, która urodziła zmieniła forum...
Witaj ostre wejście ;(! No powiem Ci tak....a czy bycie w ciąży nie wiąże się z urodzeniem dziecka....no rozbawilaś mnie. Zakładam ze jesteś na początku swojej mamowej drogi, ale możemy Ci tu wszystkie obiecać.NIE WIESZ NAWET JAK TEN CZAS 40tc SZYBKO CI ZLECIĆ!!!!! Ja bardzo chetnie czytam rady młodych mam, bo to weryfikuje nasze plany....zakupy ...założenia jak ma być a jak realnie jest. Także witajDziewczyny jestem tu nova i czytam Was od jakiegoś czasu..Nie chcę być nie miła, ale czy dziewczyny, które już urodziły nie powinny sie przenieść na troszkę inne forum?Szczerze mówiąc drażni mnie czytanie o waszych kupkach i karmieniu piersią, gdzie dla mnie ot jeszcze daleka przyszłość...Nie zrozumcie mnie źle, ale to forum to "ciężaróweczki po in vitro" a nie mamuśki po in vitro....Spróbujcie zrozumcie te dziewczyny, które są dopiero na początku tej drogi albo w trakcie...
Nie chcesz byc nie mila ale w tym momencie jestes nie mila.Dziewczyny jestem tu nova i czytam Was od jakiegoś czasu..Nie chcę być nie miła, ale czy dziewczyny, które już urodziły nie powinny sie przenieść na troszkę inne forum?Szczerze mówiąc drażni mnie czytanie o waszych kupkach i karmieniu piersią, gdzie dla mnie ot jeszcze daleka przyszłość...Nie zrozumcie mnie źle, ale to forum to "ciężaróweczki po in vitro" a nie mamuśki po in vitro....Spróbujcie zrozumcie te dziewczyny, które są dopiero na początku tej drogi albo w trakcie...
Ja musze tez kupic z kubusiem dla mojego KubusiaKubuś Puchatek zielony kolor
Może zmieniła forum - nie wiem, nie śledzę innych mam.Ale jakoś do tej pory reszta dziewczyn, która urodziła zmieniła forum...
Taki jest ten smoczekJa musze tez kupic z kubusiem dla mojego Kubusia