reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Moja chyba ma zaparcia. Tak jak kupa była nawet do 10 razy dziennie, wczoraj tylko raz. I cały czas się wije i stęka. Nie śpi praktycznie wcale. Czy to możliwe na moim mleku? Nic nie zmieniałam w diecie.
Macie jakieś sposoby?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moze spróbuj takiej pozycji jak wklejalam zdjecia . jak klade tak moja to zawsze jest kupka

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny moze macie kryzys laktacyjny. Pokarm musi sie dostosowac do rosnacych dzieciakow. Ja ostatnio tez mniej mleka mam. Ale z tego co czytam trzeba przetrwac , przystawiac jak najczęściej. Moze u was organizm "mysli" ze wytwarza wystarczającą ilość mleka bo dokarmiacie mm? Sama nie wiem. Na fb jest grupa karmienie piersia i tam dziewczyny notorycznie o tym przekonują wiec dlatego to mi przychodzi do glowy.

Dziewczyny moze macie kryzys laktacyjny. Pokarm musi sie dostosowac do rosnacych dzieciakow. Ja ostatnio tez mniej mleka mam. Ale z tego co czytam trzeba przetrwac , przystawiac jak najczęściej. Moze u was organizm "mysli" ze wytwarza wystarczającą ilość mleka bo dokarmiacie mm? Sama nie wiem. Na fb jest grupa karmienie piersia i tam dziewczyny notorycznie o tym przekonują wiec dlatego to mi przychodzi do glowy.

No ja teraz jak zapłacze to cyca daje, może wtedy coś ruszy jeszcze.

A próbowałaś femaltike r?ja kupiłam wczoraj i to ostatnia deska ratunku wg opisu działa cuda;)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie ********** nie zadziałał, ale kupiłam tabletki na laktację Lactonatal i trochę pomagają. Co prawda u mnie Wasze zapotrzebowanie x2 więc i tak nie ogarniam, ale w dzień częściej są tylko na piersi i dopiero wieczorkiem dokarmiamy, w nocy i rano.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:

Czytałam też o tym. Skok rozwojowy ok 6tyg życia i wtedy zapotrzebowanie jest większe ale u nas 6 tydz już dawno minął a mleka więcej nie ma:(
Próbowałam nie dokarmiać mm i tylko cycka dawać ale Alan wtedy płacze denerwuje się i kończy się butelką

Te tabletki to tylko koper i anyz więc składnik herbatki hipp która u mnie nie zdała egzaminu
Po femaltike r piersi są pełniejsze ale czy dam radę rozkręcić nim laktacje to nie wiem zobaczymy:)

reklama
Po wizycie. 33+0 Mała 2200g. Jakieś resztki szyjki mi zostały i 1cm rozwarcia o_O Ale mogło być gorzej. Luteina zwiększona, magnez też. Następna wizyta za 2 tyg. i będzie pobrane Gbs. Najważniejsze, że z malutką ok i rośnie :p

Do góry