reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
*** MAMUSIOWY KALENDARZ ***
LUTY

17: Peugeotka36 - wizyta z USG u gin prowadzącego ciążę
17: nieagatka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17: husann - wizyta u gin prowadzącego ciążę
21: natula - wizyta u gin prowadzącego ciążę
24: Butterfly1331 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27: Rustynka - II badania prenatalne
27: Atena33 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

MARZEC

01: Katharina 203 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
02: cytrynkaxxxx84 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
07: Butterfly1331 - III badania prenatalne
16: Peugeotka36 - wizyta z USG u gin prowadzącego ciążę

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3

22.02.2017 - Mavi: Zoja
23.02.2017 - Kajka*89: Wojtuś
21.03.2017 - ma_rta: dziewczynka
26.03.2017 - nieagatka: Liliana
28.03.2017 - natula: Natalia
05.04.2017 - husann: Jakub
06.04.2016 - rybka14: Wojtuś & Piotruś cc
14.04.2017 - Peugeotka36: Nicole cc
18.04.2017 - Atena33: Wiktor
21.04.2017 - Lile: Łucja & Łukasz
14.05.2017 - Katharina203: Maja
15.05.2017 - Butterfly1331: Staś
22.05.2017 - cytrynkaxxxx84: chłopiec
19.06.2017 - ema51: chłopiec
17.07.2017 - Rustynka: Franio
Jeśli można to proszę o wpis na 3 marca I prenatalne i termin porodu mam na 8 września :)

Dziewczyny jestem tu nova i czytam Was od jakiegoś czasu..Nie chcę być nie miła, ale czy dziewczyny, które już urodziły nie powinny sie przenieść na troszkę inne forum?Szczerze mówiąc drażni mnie czytanie o waszych kupkach i karmieniu piersią, gdzie dla mnie ot jeszcze daleka przyszłość...Nie zrozumcie mnie źle, ale to forum to "ciężaróweczki po in vitro" a nie mamuśki po in vitro....Spróbujcie zrozumcie te dziewczyny, które są dopiero na początku tej drogi albo w trakcie...
Dawno się tak nie uśmiałam! !!!!
Dobra jesteś nie ma co .
Pozostawię to bez komentarza bo nie warto ;)
Witamy zimno
Żegnamy serdecznie
Czytaj dalej ale może się nie wypowiadaj o_O
Brawo Ty !!!!!!!
Pozdrawiam wszystkie grube :) i wszystkie które maja juz przy sobie swoje małe osrane różowe pupy :D

Wlasnie wrocilam z IP. Pojechalam bo od wczorajszego wieczoru nie czulam ruchow nawet cala czekolada nie pomogla.
Ale gdy uslyszalam serduszko to az lezka poleciala a Kubus tak sobie smacznie spal i jak sie obudzil to bylo widac na usg ze sie rusza ale ja tego nie czulam dopiero na ktg poczulam ruchy. Tak sie ciesze ze wszystko w porzadku.
Mi w takich sytuacjach zawsze pomagała szklanka zimnego soku pomarańczowego . Dziedziaczki w brzuszkach niedość ze nie lubią zimnego to nie lubią podobno tez kwaśnego ( przynajmniej moja mała nie lubiła ) zawsze po tym dostawałam kopniaka :) cieszę sie ze wszystko dobrze u ciebie :)

Ja mieszkam w uk . Poroniłam 5 razy . W uk zrobili mi kilka podstawowych badań w klinice poronień i postawili diagnozę poronienia nawykowe :( Pojechałam do Polski i tu zaczęłam leczenie ale zanim trafiłam do swojego obecnego lekarza minęło kilka lat. Obecny lekarz juz na drugiej wizycie postawił diagnozę i plan leczenia . Po 6mc od 1 wizyty byłam w ciazy a dziś prowadzi moja druga ciąże . Tez mam teraz w ciazy nadczynność tarczycy i jak mnie tu w uk oleja to będę musiała lecieć do Wawy :( Mam nadzieje ze i ty i ja będziemy wkrótce mamami :)

Zalezy od kliniki mi do tej pory sprawdzaja tarczyce ;l...i co dziwo gp dzwoni do kliniki bo nie wiedzieli co z tym tsh dlaczego biore letrox skoro tsh 1.9 ....
mi sie udalo za 1 razem ivf
Wiem ze nie wszedzie tak samo w Uk niestety ;((((ale to chyva na calym swiecie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dawno się tak nie uśmiałam! !!!!
Dobra jesteś nie ma co .
Pozostawię to bez komentarza bo nie warto ;)
Witamy zimno
Żegnamy serdecznie
Czytaj dalej ale może się nie wypowiadaj o_O
Brawo Ty !!!!!!!
Pozdrawiam wszystkie grube :) i wszystkie które maja juz przy sobie swoje małe osrane różowe pupy :D
Ewunka co u ciebie? Nie daje rady sledzic wątku zatrzymałam sie na etapie twojego czekania na wyniki czy oby nie masz najgorszego. ... [emoji20]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi w takich sytuacjach zawsze pomagała szklanka zimnego soku pomarańczowego . Dziedziaczki w brzuszkach niedość ze nie lubią zimnego to nie lubią podobno tez kwaśnego ( przynajmniej moja mała nie lubiła ) zawsze po tym dostawałam kopniaka :) cieszę sie ze wszystko dobrze u ciebie :)

A za to lubia cukier, ktory taki sok zawiera [emoji4] Ja tez moja tak budze jak za dlugo jest cichutko. Dzis obudzilam ja latarka w brzuch, dostalam w zebra tak, ze mi sie odechcialo ingerowac w jej sen [emoji12][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry