ewelin86
Fanka BB :)
Kubuś Puchatek zielony kolor
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kubuś Puchatek zielony kolor
Dziewczyny jestem tu nova i czytam Was od jakiegoś czasu..Nie chcę być nie miła, ale czy dziewczyny, które już urodziły nie powinny sie przenieść na troszkę inne forum?Szczerze mówiąc drażni mnie czytanie o waszych kupkach i karmieniu piersią, gdzie dla mnie ot jeszcze daleka przyszłość...Nie zrozumcie mnie źle, ale to forum to "ciężaróweczki po in vitro" a nie mamuśki po in vitro....Spróbujcie zrozumcie te dziewczyny, które są dopiero na początku tej drogi albo w trakcie...
Ale jakoś do tej pory reszta dziewczyn, która urodziła zmieniła forum...Jak na nowa to "ostre" wejscie, nie uwazasz?
To ze jestes jeszcze przed to kwestia czasu, ktory leci bardzo szybko, a rady nowych mam wg mnie sa bezcenne, bo "za chwile" wszytskim nam moga sie przydac.
Jesli jakis post Cie nie interesuje to nie czytaj i po sprawie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale jakoś do tej pory reszta dziewczyn, która urodziła zmieniła forum...
WitajDziewczyny jestem tu nova i czytam Was od jakiegoś czasu..Nie chcę być nie miła, ale czy dziewczyny, które już urodziły nie powinny sie przenieść na troszkę inne forum?Szczerze mówiąc drażni mnie czytanie o waszych kupkach i karmieniu piersią, gdzie dla mnie ot jeszcze daleka przyszłość...Nie zrozumcie mnie źle, ale to forum to "ciężaróweczki po in vitro" a nie mamuśki po in vitro....Spróbujcie zrozumcie te dziewczyny, które są dopiero na początku tej drogi albo w trakcie...
Nie chcesz byc nie mila ale w tym momencie jestes nie mila.Dziewczyny jestem tu nova i czytam Was od jakiegoś czasu..Nie chcę być nie miła, ale czy dziewczyny, które już urodziły nie powinny sie przenieść na troszkę inne forum?Szczerze mówiąc drażni mnie czytanie o waszych kupkach i karmieniu piersią, gdzie dla mnie ot jeszcze daleka przyszłość...Nie zrozumcie mnie źle, ale to forum to "ciężaróweczki po in vitro" a nie mamuśki po in vitro....Spróbujcie zrozumcie te dziewczyny, które są dopiero na początku tej drogi albo w trakcie...
Ja musze tez kupic z kubusiem dla mojego KubusiaKubuś Puchatek zielony kolor
Może zmieniła forum - nie wiem, nie śledzę innych mam.Ale jakoś do tej pory reszta dziewczyn, która urodziła zmieniła forum...
Taki jest ten smoczekJa musze tez kupic z kubusiem dla mojego Kubusia