reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny jestem tu nova i czytam Was od jakiegoś czasu..Nie chcę być nie miła, ale czy dziewczyny, które już urodziły nie powinny sie przenieść na troszkę inne forum?Szczerze mówiąc drażni mnie czytanie o waszych kupkach i karmieniu piersią, gdzie dla mnie ot jeszcze daleka przyszłość...Nie zrozumcie mnie źle, ale to forum to "ciężaróweczki po in vitro" a nie mamuśki po in vitro....Spróbujcie zrozumcie te dziewczyny, które są dopiero na początku tej drogi albo w trakcie...
Jezeli jestes nowa i drazni cie czytanie to po prostu nie czytaj. Gdybys czytala nas od początku wiedzialabys ze cała drogę od starań do rozwiązań przeszlysmy razem, zzylysmy się i nie zamierzamy nigdzie odejść. Czekamy na kolejne dzieciaczki, kibicujemy dziewczynom, wspieramy je, podziwiamy brzuszki i mozemy podzielic sie doświadczeniami, z ktorych ja w ciąży tez bardzo chętnie korzystalam. Więc moim zdaniem niefortunnie sie przywitalas na tym wątku. Tym bardziej ze dziewczyny czekajace na dzidziusie wcale nas nie przeganiaja.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

*** MAMUSIOWY KALENDARZ ***
LUTY

17: Peugeotka36 - wizyta z USG u gin prowadzącego ciążę
17: nieagatka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17: husann - wizyta u gin prowadzącego ciążę
21: natula - wizyta u gin prowadzącego ciążę
24: Butterfly1331 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27: Rustynka - II badania prenatalne
27: Atena33 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

MARZEC

01: Katharina 203 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
02: cytrynkaxxxx84 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
07: Butterfly1331 - III badania prenatalne
16: Peugeotka36 - wizyta z USG u gin prowadzącego ciążę

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3

22.02.2017 - Mavi: Zoja
23.02.2017 - Kajka*89: Wojtuś
21.03.2017 - ma_rta: dziewczynka
26.03.2017 - nieagatka: Liliana
28.03.2017 - natula: Natalia
05.04.2017 - husann: Jakub
06.04.2016 - rybka14: Wojtuś & Piotruś cc
14.04.2017 - Peugeotka36: Nicole cc
18.04.2017 - Atena33: Wiktor
21.04.2017 - Lile: Łucja & Łukasz
14.05.2017 - Katharina203: Maja
15.05.2017 - Butterfly1331: Staś
22.05.2017 - cytrynkaxxxx84: chłopiec
19.06.2017 - ema51: chłopiec
17.07.2017 - Rustynka: Franio

Załączniki

• received_10209979613540712.jpeg
    received_10209979613540712.jpeg
    47 KB · Wyświetleń: 71
Fun - mimo, że nas troszkę wyganiasz, to witaj :) i od razu mówię, nigdzie się nie wybieram [emoji12] kibicuję dziewczynom, które są w ciąży, tak samo jak świeżym mamuśkom, z którymi spędziłam miesiące ciąży i oczekiwania na upragnione maluchy :)
Co Cię interesuje - czytaj, resztę omijaj po prostu [emoji6] na pewno skorzystasz przynajmniej z części informacji, którymi się tu wymieniamy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jestem tu nova i czytam Was od jakiegoś czasu..Nie chcę być nie miła, ale czy dziewczyny, które już urodziły nie powinny sie przenieść na troszkę inne forum?Szczerze mówiąc drażni mnie czytanie o waszych kupkach i karmieniu piersią, gdzie dla mnie ot jeszcze daleka przyszłość...Nie zrozumcie mnie źle, ale to forum to "ciężaróweczki po in vitro" a nie mamuśki po in vitro....Spróbujcie zrozumcie te dziewczyny, które są dopiero na początku tej drogi albo w trakcie...
Jesteś nowa ale weszłas z przytupem..nie ma co...ja od dłuższego czasu podczytuje dziewczyny i tak na zaś zapisuje sobie to co mnie interesuje..to jest forum dla wszystkich i jeżeli Tobie nie odpowiada to nie czytaj..Nie możesz tak sobie wejść i na dzień dobry kazać mamuśkom wypier**** bo Cię drażnią. Jak tak można? Weź się zastanów.. Nie masz prawa mówić im że mają się przenieść gdzie indziej...jesteś tu gościem i jak Ci się nie podoba poszukaj innego forum. Jak ich nie bedzie to kto bedzie doradzal w bobasowych sprawach? Az takim ekspertem jestes? Nie sadze..Pozdrawiam wszystkie mamuśki te nowe i te co znam jeszcze z wątku kto po in vitro.

No to jako ze ja gadula Po babci (aczkolwiek nie lubie plotkarstwa)!!
To powiem tak
Fun a czy ty jestes w stanie blogoslawionym czy do tego daleka droga ? Napisalas to tak ze smiem twierdzic ze czujesz Sue zazdrosna o ciazowki i mamusie.....
No chyva ze zle zrozumialam po polsku ,bedac kiedys tylko na forum Uk byly dwie strony te starajace Sue i te ktore JuZ w ciazy I np te JuZ ktorym Sue udalo poprostu musialy opuscic strone bo sprawialy smutek tym ktorym Sue nie udalo np pare razy .... Ja to rozumiem Ale nie rozumiem Fun ciebie....bo jesli dopoero Sue starasz to ok przejdz na inne forum tutaj na BabyBoom gdzie w wiekszosci dziewczyny pisza o staraniach,jesli jestes JuZ ciazowka to nie rozumiem co cie drazni?? Przeciez piszemy o tym co nas czeka ,wiadomo nie zagladaja tu staraczki do ivf bo Po co aby czytac o karmieniu to byloby bez sensu Ale my ktore JuZ sie spodziewamy milo mi Sue czyta co mnie czeka .....

Ja musze jeszcze kupic butelki I smoczki tez oprocz toaletki ,czytam z uwaga bo chce Po niedzieli kupic dziewczyny aha I pampersy;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie wydaje się to być tarczyca. Po 5 miesiącach czekania dostałam termin rentgenu jak jestem już w ciąży [emoji23] jutro idę do lekarza . Zadzwoniłam dzisiaj do mojej przychodni i zapytałam dyżurna pielęgniarke ile razy muszę poronić by w końcu ktoś się tym zajął. Mieszkam w Szwecji a tu wszystko jest inaczej.

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01
Ja mieszkam w uk . Poroniłam 5 razy . W uk zrobili mi kilka podstawowych badań w klinice poronień i postawili diagnozę poronienia nawykowe :( Pojechałam do Polski i tu zaczęłam leczenie ale zanim trafiłam do swojego obecnego lekarza minęło kilka lat. Obecny lekarz juz na drugiej wizycie postawił diagnozę i plan leczenia . Po 6mc od 1 wizyty byłam w ciazy a dziś prowadzi moja druga ciąże . Tez mam teraz w ciazy nadczynność tarczycy i jak mnie tu w uk oleja to będę musiała lecieć do Wawy :( Mam nadzieje ze i ty i ja będziemy wkrótce mamami :)

Do góry