husann
Fanka BB :)
Jak smacznie Gabrys spi.Taki jest ten smoczek
A jaka ma koncowke okragla czy plaska ??? I to jest ten 0-6 m
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak smacznie Gabrys spi.Taki jest ten smoczek
Jezeli jestes nowa i drazni cie czytanie to po prostu nie czytaj. Gdybys czytala nas od początku wiedzialabys ze cała drogę od starań do rozwiązań przeszlysmy razem, zzylysmy się i nie zamierzamy nigdzie odejść. Czekamy na kolejne dzieciaczki, kibicujemy dziewczynom, wspieramy je, podziwiamy brzuszki i mozemy podzielic sie doświadczeniami, z ktorych ja w ciąży tez bardzo chętnie korzystalam. Więc moim zdaniem niefortunnie sie przywitalas na tym wątku. Tym bardziej ze dziewczyny czekajace na dzidziusie wcale nas nie przeganiaja.Dziewczyny jestem tu nova i czytam Was od jakiegoś czasu..Nie chcę być nie miła, ale czy dziewczyny, które już urodziły nie powinny sie przenieść na troszkę inne forum?Szczerze mówiąc drażni mnie czytanie o waszych kupkach i karmieniu piersią, gdzie dla mnie ot jeszcze daleka przyszłość...Nie zrozumcie mnie źle, ale to forum to "ciężaróweczki po in vitro" a nie mamuśki po in vitro....Spróbujcie zrozumcie te dziewczyny, które są dopiero na początku tej drogi albo w trakcie...
To jest ten 0-6Jak smacznie Gabrys spi.
A jaka ma koncowke okragla czy plaska ??? I to jest ten 0-6 m
Jesteś nowa ale weszłas z przytupem..nie ma co...ja od dłuższego czasu podczytuje dziewczyny i tak na zaś zapisuje sobie to co mnie interesuje..to jest forum dla wszystkich i jeżeli Tobie nie odpowiada to nie czytaj..Nie możesz tak sobie wejść i na dzień dobry kazać mamuśkom wypier**** bo Cię drażnią. Jak tak można? Weź się zastanów.. Nie masz prawa mówić im że mają się przenieść gdzie indziej...jesteś tu gościem i jak Ci się nie podoba poszukaj innego forum. Jak ich nie bedzie to kto bedzie doradzal w bobasowych sprawach? Az takim ekspertem jestes? Nie sadze..Pozdrawiam wszystkie mamuśki te nowe i te co znam jeszcze z wątku kto po in vitro.Dziewczyny jestem tu nova i czytam Was od jakiegoś czasu..Nie chcę być nie miła, ale czy dziewczyny, które już urodziły nie powinny sie przenieść na troszkę inne forum?Szczerze mówiąc drażni mnie czytanie o waszych kupkach i karmieniu piersią, gdzie dla mnie ot jeszcze daleka przyszłość...Nie zrozumcie mnie źle, ale to forum to "ciężaróweczki po in vitro" a nie mamuśki po in vitro....Spróbujcie zrozumcie te dziewczyny, które są dopiero na początku tej drogi albo w trakcie...
Ja mieszkam w uk . Poroniłam 5 razy . W uk zrobili mi kilka podstawowych badań w klinice poronień i postawili diagnozę poronienia nawykowe Pojechałam do Polski i tu zaczęłam leczenie ale zanim trafiłam do swojego obecnego lekarza minęło kilka lat. Obecny lekarz juz na drugiej wizycie postawił diagnozę i plan leczenia . Po 6mc od 1 wizyty byłam w ciazy a dziś prowadzi moja druga ciąże . Tez mam teraz w ciazy nadczynność tarczycy i jak mnie tu w uk oleja to będę musiała lecieć do Wawy Mam nadzieje ze i ty i ja będziemy wkrótce mamamiU mnie wydaje się to być tarczyca. Po 5 miesiącach czekania dostałam termin rentgenu jak jestem już w ciąży [emoji23] jutro idę do lekarza . Zadzwoniłam dzisiaj do mojej przychodni i zapytałam dyżurna pielęgniarke ile razy muszę poronić by w końcu ktoś się tym zajął. Mieszkam w Szwecji a tu wszystko jest inaczej.
38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01