reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A u nas chyba przygoda z karmieniem się kończy
Ja już nie mam pomysłów co robić żeby mleka było więcej. Muszę dokarmiać mimo że na cycku wisi po 40 min
Denerwujemy się oboje a to nie oto chodzi:(
Super że u was sukces :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Teauila nie poddawaj sie. Sciagaj chociaz laktatorem zeby jadl troche Twojego mleczka. Przeciez to najlepsze co moze dostac. Ja na poczatku mialam susze, ale walczylam, sciagalam, pilam co sie dalo. Maly cyca na poczatku nie chcial tylko sie wsciekal. Teraz pieknie je.
Powalcz jeszcze[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do kupek, Tymek robi duzo rzadkich i tez sie prezy przy nich. Dla takich malutkich dzieci to chyba duzy wysilek zrobic kupke. A co do ilosci to chyba nie ma reguly, nam mowili ze jedne dzieci robia raz na kilka dni, inne kilka na dzien.
Ale ja sie nie znam. Miwie co slyszalam.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Po wizycie. 33+0 Mała 2200g. Jakieś resztki szyjki mi zostały i 1cm rozwarcia o_O Ale mogło być gorzej. Luteina zwiększona, magnez też. Następna wizyta za 2 tyg. i będzie pobrane Gbs. Najważniejsze, że z malutką ok i rośnie :p

Noo to duza jest w porownaniu do mojej. Niech sobie zdrowo rosnie i tlumacz jej, ze jeszcze za wczesnie wiec niech siedzi w srodku :)
Ja bylam wczesniakiem (ur w 34tyg), moj brat urodzil sie w 37t i mam takie przeczucie, ze ja tez urodze ciut wczesniej, choc na razie nic niepokojacego sie nie dzieje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny butelka dr brown's super :D ładnie z niej je i nic się nie ulewa :)

A i smoczek nuk tez jestem zadowolona. Nie walczy z nim jak z innymi, żeby go wziąć. Od razu go ssa :D

reklama
Dziewczyny jestem tu nova i czytam Was od jakiegoś czasu..Nie chcę być nie miła, ale czy dziewczyny, które już urodziły nie powinny sie przenieść na troszkę inne forum?Szczerze mówiąc drażni mnie czytanie o waszych kupkach i karmieniu piersią, gdzie dla mnie ot jeszcze daleka przyszłość...Nie zrozumcie mnie źle, ale to forum to "ciężaróweczki po in vitro" a nie mamuśki po in vitro....Spróbujcie zrozumcie te dziewczyny, które są dopiero na początku tej drogi albo w trakcie...

Do góry