.szkrabek
Fanka BB :)
- Dołączył(a)
- 3 Luty 2015
- Postów
- 2 844
liskka - daj znac jak po wizycie :-)
Co do mrożenia - to zamroź sobie coś co Ty też będziesz mogła zjeść jakieś gotowane mięsko, pulpety...
Ja mam zawsze poporcjowane pierogi w zamrażarce (od mojej mamy, bo samej mi szkoda trochę czasu na lepienie), porcje indyka pokrojone w paski (robię z nich albo curry, albo potrawkę z indyka, albo fajitas, albo po prostu smażę w przyprawach do ryżu i surówki). No i jakąś zupę i bulion, ale to już masz :-) Aha no i mam pokrojony i zamrożony koperek i natkę, gotowe do użycia :-)
Co do mrożenia - to zamroź sobie coś co Ty też będziesz mogła zjeść jakieś gotowane mięsko, pulpety...
Ja mam zawsze poporcjowane pierogi w zamrażarce (od mojej mamy, bo samej mi szkoda trochę czasu na lepienie), porcje indyka pokrojone w paski (robię z nich albo curry, albo potrawkę z indyka, albo fajitas, albo po prostu smażę w przyprawach do ryżu i surówki). No i jakąś zupę i bulion, ale to już masz :-) Aha no i mam pokrojony i zamrożony koperek i natkę, gotowe do użycia :-)