reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja to od początku jestem cały czas pewna ,ze mam synka ;) tak po prostu czuje a moja mama twierdzi ,ze zrobiłam się brzydka i ze ja na pewno mam córeczkę pod sercem no okaże się ale ja sadze ,ze to mój malutki synuś ;)
Paulina ja od momentu transferu bylam pewna, ze mam pod sercem coreczke, wiec wiesz jak to nieraz jest z tymi przeczuciami [emoji6]

Eee ja się przekonałam, że intuicja to jest to :-D od początku mówiłam, że będzie córka i jest córka. A co do wyglądu, to jeszcze nigdy nie wyglądałam tak dobrze :p cera przez całą ciążę bez żadnego pryszcza, włosy cudne rosną jak szalone itd, więc mamy nie słuchaj :-D
U mnie włosy wypadają i to bardzo zrobiłam się pryszczata ale ja wiem ,ze to synuś ;)

Ja to od początku jestem cały czas pewna ,ze mam synka ;) tak po prostu czuje a moja mama twierdzi ,ze zrobiłam się brzydka i ze ja na pewno mam córeczkę pod sercem no okaże się ale ja sadze ,ze to mój malutki synuś ;)
Ja miałam tak samo pierwsze widoki usg mówię do męża że napewno będzie synek czułam to od pierwszego ujzenia i nie myliłam sie

Ja miałam tak samo pierwsze widoki usg mówię do męża że napewno będzie synek czułam to od pierwszego ujzenia i nie myliłam sie
Mam nadzieje ,ze tez się nie myle nie ważne co będzie ważne aby było zdrowe ;) kocham nad życie ta moja mała istotkę ;) ale i tak wiem ze to syn hehe nawet wszystkie imiona mam dla chłopca

@Barburka ja do nosa polecam urządzenie Haxe. Odkurzacz u nas by nie zdał egzaminu, bo Mała się go boi, mi by się nie chciało wyjmować itd. To się sprawdza, a zwykła gruszka jest do duszy [emoji6] spróbujesz to się przekonasz

Dziewczyny, pisalam juz na watku invitrowych staraczek (nie wiem kiedy moja glowa zacznie funkcjonowac jako pelnoprawna ciezarowka [emoji85]), dostalam dzis tel z inf z wynikami Nifty. Wszystko dobrze z dzieckiem [emoji4] i maluszek zrobil nas w konia, bo na poczatku wygladalo na usg na dziewczynke, a w Nifty okazalo sie ze bedziemy miec chlopca [emoji38][emoji38] etap poczatkowego rozczarowania juz za mna, teraz juz tylko radosc [emoji173][emoji173][emoji173]
A Wam obiecuje poprawe, ze wpisze sie do ciezarowkowego kalendarza i bede tutaj bardziej obecna [emoji4][emoji4]
Cudownie! Gratuluję, chłopak też jest super:-D

reklama
@PaulinkaP Ja od początku czułam że noszę córeczkę i też się nie myliłam. To nawet nie kwestia chęci posiadania córki ale chyba to się czuje.. mąż się przekomarzał że to syn i koniec i na przekomarzaniu się zakończyło :) Powiedziałam mu że ostatni zarodek nasz to na pewno Mrożonek a nie Mrożonka :D
@dreamscometrue Zapisałam, porozglądam się - dziękuję!
@RedHotChiliPepper28 Jestem w szoku, myślałam że tylko ja od kilku dni odbywam spacery na trasie łazienka-kuchnia i to w takich samych godzinach jak Ty:o:D:D Ja na szczęście PÓKI CO tylko po wodę latam ale widzę po Tobie że może być różnie :D

Też czuję, że mój mrożony to chłopczyk, więc tatuś chce szybko go zabrać :p a te nocne pobudki mam jak dobrze pamiętam od końca drugiego trymestru :-) i jest to średnio 2-4 w nocy. Nawet z tym nie walczę, oczy jak 5zł, siku i jedzenie :p trochę internetu, jakaś książka, ewentualnie TV :-D po jakiejś godzinie jak już czuję, że znowu chce mi się spać a Młoda przestała skakać, znów mogę iść spać :p i najlepsze jest to, że mam wtedy taki głód, że strasznie boli brzuch i woda tego nie oszukam :-)

Do góry