reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
To super ze wszystko w porządku :) No Malutka nie taka Malutka juz :D magnezu nie brać? A ja 3 dziennie asparginy zjadam... dopytam o to pojutrze czy mam jeść dalej... żebym skurcze zauważyła.:D A teraz kiedy masz wizytę? Gbs Ok? :)

Gbs negatywny na szczęście :-) magnez i spazmoline odstawiamy, bo one i tak jeszcze chwilę będą działać, a Nam tak jak mówisz chodzi o to, żebym czuła skurcze oraz żeby urodzić :p
Ty jeszcze bierz, jesteś tydzień za mną heh :-D wizytę mam za tydzień i liczymy, że już ostatnia.

Dziewczyny o ile juz zasięgnełam Waszej rady w postaci szczotki dla dziecka tak dzis w rossmanie kupiłam aspirator do nosek, taka gruszkę. Znacie? Macie jakieś opinie? Nie wiem czy bedzie dobra, jest w rossmanie w promocji i dlatego wpadła mi w oko... chciałam kolory czerwonie ale juz mamusie inne mi wykupiły i mój berbeć płci żeńskiej ma niebieskie
a mi się ten niebieski bardziej podoba :)

Mój też wstaje o 6, ale odkąd jestem w ciąży bardzo dba, żeby mnie nie budzić :-) ciekawe czy faktycznie takie godziny aktywności jakie ma teraz będą też po porodzie :p ja śmigam z mężem na wizytę ;-) dam znać co tam u Nas :-)
Ja przesypialam cale noce w ciazy, zero bezsennosci, corcia spokojna.
Nie mialo to nic wspolnego niestety z jej aktywnoscia po porodzie [emoji38][emoji12]

Ale super i jak juz blisko! :) jeszcze biorę aspargin a ja będę mieć wymaz dopiero pobrany pojutrze :) oby tez był negatywny i ja u siebie liczę na 2 wizyty to by sie zgadzało :)

No już tak blisko, a dalej jest to dla mnie jakaś czarna magia i nie mogę w to uwierzyć, abstrakcja heh :p bardziej mój organizm widzi te daty w kalendarzu :-D koszmary, czuję delikatne zdenerwowanie, szybciej się denerwuje itd hihi :-D

Ja przesypialam cale noce w ciazy, zero bezsennosci, corcia spokojna.
Nie mialo to nic wspolnego niestety z jej aktywnoscia po porodzie [emoji38][emoji12]

To ja liczę, że moja się w brzuchu wyszalała :-D i mama będzie chodziła wyspana i wypoczęta heh

Ja gdy podawali poprosiłam o chłopca dla męża, to lekarka powiedziała, że ciągle wychodzą jej chłopcy, więc od tego momentu pomyślałam, że ja się jak zwykle wyróżnie i zmienię te tendencję :p no i tak wyszło heh, zaczęłam podobno lawinę dziewczynek :-D
Książki mowia ze 80% po in vitro to chlopaki na forum 80% to baby :-Dja juz nie wiem komu wierzyć. Moj stary chciał dziewczynkę córeczkę tatusia , jak czasem rozmawiamy o zarodkach ktore zostaly to ...
Tez widzimy tam babę :D

No właśnie badania dowodzą, że szybsze są plemniki dające dzieci płci męskiej tylko, że teraz to my nie czekamy, któremu się uda, tylko wstrzykujemy taki ładniusi prosto do jajeczka (IMSI), myślę, że z tego wynika, że więcej się rodzi dziewczynek :p

reklama
Do góry