RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
A ja poproszę o wpisanie na wizytę 17.09 jak dotrwam
@RedHotChiliPepper28 powodzenia
Kochana, my już po wizycie, opisałam @Barburka nad Twoim postem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja poproszę o wpisanie na wizytę 17.09 jak dotrwam
@RedHotChiliPepper28 powodzenia
To super ze wszystko w porządku No Malutka nie taka Malutka juz magnezu nie brać? A ja 3 dziennie asparginy zjadam... dopytam o to pojutrze czy mam jeść dalej... żebym skurcze zauważyła. A teraz kiedy masz wizytę? Gbs Ok?
a mi się ten niebieski bardziej podobaDziewczyny o ile juz zasięgnełam Waszej rady w postaci szczotki dla dziecka tak dzis w rossmanie kupiłam aspirator do nosek, taka gruszkę. Znacie? Macie jakieś opinie? Nie wiem czy bedzie dobra, jest w rossmanie w promocji i dlatego wpadła mi w oko... chciałam kolory czerwonie ale juz mamusie inne mi wykupiły i mój berbeć płci żeńskiej ma niebieskie
Ja przesypialam cale noce w ciazy, zero bezsennosci, corcia spokojna.Mój też wstaje o 6, ale odkąd jestem w ciąży bardzo dba, żeby mnie nie budzić :-) ciekawe czy faktycznie takie godziny aktywności jakie ma teraz będą też po porodzie ja śmigam z mężem na wizytę ;-) dam znać co tam u Nas :-)
Ale super i jak juz blisko! jeszcze biorę aspargin a ja będę mieć wymaz dopiero pobrany pojutrze oby tez był negatywny i ja u siebie liczę na 2 wizyty to by sie zgadzało
Ja przesypialam cale noce w ciazy, zero bezsennosci, corcia spokojna.
Nie mialo to nic wspolnego niestety z jej aktywnoscia po porodzie [emoji38][emoji12]
Książki mowia ze 80% po in vitro to chlopaki na forum 80% to baby ja juz nie wiem komu wierzyć. Moj stary chciał dziewczynkę córeczkę tatusia , jak czasem rozmawiamy o zarodkach ktore zostaly to ...Ja gdy podawali poprosiłam o chłopca dla męża, to lekarka powiedziała, że ciągle wychodzą jej chłopcy, więc od tego momentu pomyślałam, że ja się jak zwykle wyróżnie i zmienię te tendencję no i tak wyszło heh, zaczęłam podobno lawinę dziewczynek
@RedHotChiliPepper28 mam to samo.... tez czuje niepokój i niepewność jutra hihi z jednej strony czekam a z 2 sie boje...
Książki mowia ze 80% po in vitro to chlopaki na forum 80% to baby ja juz nie wiem komu wierzyć. Moj stary chciał dziewczynkę córeczkę tatusia , jak czasem rozmawiamy o zarodkach ktore zostaly to ...
Tez widzimy tam babę