reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
56931565-639F-4C1C-A5B6-00DF5F358B47.jpeg
Nasz malutki człowieczek ;) 9tc+1 wszystko dobrze ;) zakrywal się rączka ;) moja miłość ,a ciśnienie mam mierzyć 3 razy dziennie i zapisywać ,odstawić całkowicie sól i tylko wodę pic i na następna wizytę ta kartkę przynieść ;) jestem szczęśliwa

Załączniki

• 56931565-639F-4C1C-A5B6-00DF5F358B47.jpeg
    56931565-639F-4C1C-A5B6-00DF5F358B47.jpeg
    956,1 KB · Wyświetleń: 528
Dziewczyny, pisalam juz na watku invitrowych staraczek (nie wiem kiedy moja glowa zacznie funkcjonowac jako pelnoprawna ciezarowka [emoji85]), dostalam dzis tel z inf z wynikami Nifty. Wszystko dobrze z dzieckiem [emoji4] i maluszek zrobil nas w konia, bo na poczatku wygladalo na usg na dziewczynke, a w Nifty okazalo sie ze bedziemy miec chlopca [emoji38][emoji38] etap poczatkowego rozczarowania juz za mna, teraz juz tylko radosc [emoji173][emoji173][emoji173]
A Wam obiecuje poprawe, ze wpisze sie do ciezarowkowego kalendarza i bede tutaj bardziej obecna [emoji4][emoji4]

Dziewczyny, pisalam juz na watku invitrowych staraczek (nie wiem kiedy moja glowa zacznie funkcjonowac jako pelnoprawna ciezarowka [emoji85]), dostalam dzis tel z inf z wynikami Nifty. Wszystko dobrze z dzieckiem [emoji4] i maluszek zrobil nas w konia, bo na poczatku wygladalo na usg na dziewczynke, a w Nifty okazalo sie ze bedziemy miec chlopca [emoji38][emoji38] etap poczatkowego rozczarowania juz za mna, teraz juz tylko radosc [emoji173][emoji173][emoji173]
A Wam obiecuje poprawe, ze wpisze sie do ciezarowkowego kalendarza i bede tutaj bardziej obecna [emoji4][emoji4]
Gratulacje. Ostatnio duzo bab tutaj wiec mila odmiana [emoji4]

Jeszcze raz gratulacje! I ciesze sie z tak dobrych wiadomości. Igorek lub Borys rosnij na dużego chłopaka [emoji173] [emoji7]

Zobacz załącznik 894399 Nasz malutki człowieczek ;) 9tc+1 wszystko dobrze ;) zakrywal się rączka ;) moja miłość ,a ciśnienie mam mierzyć 3 razy dziennie i zapisywać ,odstawić całkowicie sól i tylko wodę pic i na następna wizytę ta kartkę przynieść ;) jestem szczęśliwa
Niech rośnie ta Twoja dzidzia dalej tak pięknie i silnie. [emoji8] [emoji173] [emoji7] masz przeczucia co do tego co pod serduszkiem nosisz? [emoji4]

Jeszcze raz gratki [emoji7][emoji7]

Niech rośnie ta Twoja dzidzia dalej tak pięknie i silnie. [emoji8] [emoji173] [emoji7] masz przeczucia co do tego co pod serduszkiem nosisz? [emoji4]
Ja to od początku jestem cały czas pewna ,ze mam synka ;) tak po prostu czuje a moja mama twierdzi ,ze zrobiłam się brzydka i ze ja na pewno mam córeczkę pod sercem no okaże się ale ja sadze ,ze to mój malutki synuś ;)

reklama
Ja to od początku jestem cały czas pewna ,ze mam synka ;) tak po prostu czuje a moja mama twierdzi ,ze zrobiłam się brzydka i ze ja na pewno mam córeczkę pod sercem no okaże się ale ja sadze ,ze to mój malutki synuś ;)

Eee ja się przekonałam, że intuicja to jest to :-D od początku mówiłam, że będzie córka i jest córka. A co do wyglądu, to jeszcze nigdy nie wyglądałam tak dobrze :p cera przez całą ciążę bez żadnego pryszcza, włosy cudne rosną jak szalone itd, więc mamy nie słuchaj :-D

Do góry