reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Niestety tacy jesteśmy, szlachta zaściankowa... Butni, że nikt rządzić nami nie będzie i z każdej niewoli się wyzwolimy, będziemy pierwsi stawiać opór, ale... sami sobą też nie potrafimy rządzić niestety :(

A ja mam wrazenie wlasnie, ze elektorat pisu lubi jak sie go za pysk trzyma i mowi co ma robic i myslec.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chciałam was jeszcze zapytać czy znacie kogoś kto miał implanty szyjne i rodził naturalnie ? Mam problem bo mam takie implanty od 4 lat i prowadząca powiedziała ze jeśli nie przyniosę zaświadczenia od lekarza to będę rodzic naturalnie a nie przez CC . Problem w tym ze operowali mnie w Opolu a lekarz który to robił widział mnie raz zaraz po operacji i tyle . Nie wiem skąd mam teraz wyczarować takie zaświadczenie . Jak mówię swojemu ze może spróbuje rodzic naturalnie to on ze nie chce żebym skończyła na wózku .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja również byłam po operacji kręgosłupa ale odcinka lędźwiowego. Od neurologa dostałam zaświadczenie o przeciwskazania do porodu naturalnego i rodziłam przez CC. Twój gin ma rację że nie chcę abyś rodziła naturalnie. To wielkie zagrożenie dla Ciebie podczas parcia może się coś przesunąć i wyląduje na na wózku . Nie ryzykuj

Odebrałam dziś wozek, kupiłam monitory oddechu czyli wydałam majątek ale teraz trochę spokojniejsza będę bo podstawy mam. Mogę czekać na dzieci [emoji5]

[emoji127] 28.10.2017
Jaki masz wózek dla bliźniaków? [emoji5] tez sie zastanawiam nad tymi monitorami.
Ja juz nie moge sie doczekac tego kompletowania tych najważniejszych rzeczy [emoji5]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Pozdrawiamy
20170722_101910.jpg

Załączniki

• 20170722_101910.jpg
    20170722_101910.jpg
    611,9 KB · Wyświetleń: 486
Jaki masz wózek dla bliźniaków? [emoji5] tez sie zastanawiam nad tymi monitorami.
Ja juz nie moge sie doczekac tego kompletowania tych najważniejszych rzeczy [emoji5]

Wzięliśmy bebetto 42. Wstępnie chciałam jeden obok drugiego ale okazało się ze są strasznie wąskie spacerówki i mieszczą się tam dzieci do ok 12 m-cy i wtedy padł wybór na bebetto. Nie jest najdroższy a na zimę w sam raz pompowane koła o bardzo dobre amortyzatory

[emoji127] 28.10.2017

Wzięliśmy bebetto 42. Wstępnie chciałam jeden obok drugiego ale okazało się ze są strasznie wąskie spacerówki i mieszczą się tam dzieci do ok 12 m-cy i wtedy padł wybór na bebetto. Nie jest najdroższy a na zimę w sam raz pompowane koła o bardzo dobre amortyzatory

[emoji127] 28.10.2017
Tez mam ten model 2017 upatrzony [emoji7] albo abc design zoom. Ja od samego poczatku stawiam na jeden za drugim.

Ostatnia edycja:
Tez mam ten model 2017 upatrzony [emoji7] albo abc design zoom. Ja od samego poczatku stawiam na jeden za drugim.

To chyba jest starszy model bo te nowe miały być droższe a ja zapłaciłam 2500. Bardzo mi się podobał kiedyś taki jednolity zielony (mega piekany) ale sprzedawca doradził inny kolor bo tamten miał reklamacje na płowienie koloru i plamy/zacieki od deszczu. Za chwilę wyjme nosidlo to wrzucę fotkę kolorystyki.

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Do góry