reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny, jak to się mówi : wszędzie dobrze , gdzie nas nie ma. Te co poza Polską , będą tęsknić do kraju, te które w Pl rozważać wyjazd. Nigdzie nie jest różowo , pieniądze nie leżą na ulicy... Ale nie powiem , że życie nie jest łatwiejsze np tu gdzie ja jestem, jednak ile bym dała żebym mogła wpadać na kawę do siostry, małego podrzucac babciom i wpadać do mamy na niedzielne obiadki ...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dokladnie tak! W samo sedno.
Zyje sie duuuzo latwiej "na zachodzie" choc zapieprzac trzeba jak wszedzie. Powrotu nie rozwazam, ale za rodzina i przyjaciolmi tesknie bardzo...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja niestety tez nic po nikim nie dostanę i wszystko musimy sami zakupić ale stwierdziłam ze kupię na olx pakę używanych ciuszków bo to dziecko za chwile z tego wyrośnie . Dziewczyny maja naprawdę zadbane rzeczy i za 300 zł można kupić na pół roku ciuszki .nie można tez dać się zwariować ,normalne ze każdy by chciał ale moment kiedy się urodzi stanie się dopiero wydatkiem i kasa już będzie szła regularnie .

Ja 3/4 ciuszkow mam z ciucholandu i ze sprzedazy od dziewczyn...super zadbane i jestem bardzo zadowolona...

Czy pis czy onr - jeden koniec. Jak widziałam ta wk**wina minę kaczyńskiego gdy krzyczał o zdradzieckich mordach i kanaliach to miałam skojarzenia z hitlerem. Zabrakło mi tylko charakterystycznego gestu machania rękoma.

[emoji127] 28.10.2017

To jest czlowiek chory... chory z nienawisci...
A mimo to tlumy za nim ida. Klapki na oczach nasz narod ma niestety...

reklama
To jest czlowiek chory... chory z nienawisci...
A mimo to tlumy za nim ida. Klapki na oczach nasz narod ma niestety...

Niestety tacy jesteśmy, szlachta zaściankowa... Butni, że nikt rządzić nami nie będzie i z każdej niewoli się wyzwolimy, będziemy pierwsi stawiać opór, ale... sami sobą też nie potrafimy rządzić niestety :(

Do góry