reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja też czekałam miesiąc na wizytę. Masz fb? jest tam taka grupa cukrzyca ciążowa, ja bardzo dużo się z niej dowiedziałam. Musisz jeść minimum 6 posiłków, śniadanie, 2 śniadanie, obiad, podwieczorek, kolacja, 2 kolacja. Pierwsze sniadanie najpóżniej o 8.30, następne co 2-3h. 2 kolacja 21-22.
Nie mam niestety...no nic poszukam czegos w google...

reklama
Nie mam niestety...no nic poszukam czegos w google...
Artykuły do poczytania
Utworzona przez użytkownika Ewa Werner-Malento w dniu 29 maja 2015 o 08:43
Dieta

O tej cukrzycy

PrzepisyLinki do stron z konkretnymi przepisami, ale i do całych blogów. Gdzie szukać, zeby znaleźć cos smacznego z "niczego". Bo z cukrzycą można jeść smacznie i różnorodnie :)

Jestem po wizycie. 25t3d mala wazy ~880g i jest wszystko ok z nia. Oczywiscie jeszcze nigdy nie zobaczylam jej buzki bo odwraca sie pleckami a do tego raczki kladzie na twarz. Co do crp i leukocytow to tak jak myslalam...gin powiedziala ze juz nie ma pomyslu i taka moja natura. Co do glukozy to oczywiscie mam nietolerancje glukozy i dostałam skierowanie do diabetologa. Najwczesniej wizyta w moim miescie jest kuzwa 22 lutego.
Dziewczyny z cukrzyca ciezarnych...podeslijcie mi jakies wasze diety lub to co mozna jesc a czego nie to chociaz przez te 3 tyg bezczynnosci sie do nich dostosuje...
Tak jak ktos juz pisal 6 posilkow nie za duzych...
Dokladniej ciezko pomoc bo diabetolog wyliczyla mi ile wymiennikow weglowodanowych mam spozywac w ciagu dnia - a ta ilosc zalezy od wagi i wzrostu sprzed ciazy... Ja mialam duzo bo 21ww (184 cm i 81kg)
Te wymienniki rozbija ci na posilki i musisz sie w miare tego trzymac... Lista ww w produktach w internecie wystepuje w wielu miejscach... Najlepiej uzywac produktow z niskim ww...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Artykuły do poczytania
Utworzona przez użytkownika Ewa Werner-Malento w dniu 29 maja 2015 o 08:43
Dieta

O tej cukrzycy

PrzepisyLinki do stron z konkretnymi przepisami, ale i do całych blogów. Gdzie szukać, zeby znaleźć cos smacznego z "niczego". Bo z cukrzycą można jeść smacznie i różnorodnie :)

Bardzo ci dziekuje...

Tak jak ktos juz pisal 6 posilkow nie za duzych...
Dokladniej ciezko pomoc bo diabetolog wyliczyla mi ile wymiennikow weglowodanowych mam spozywac w ciagu dnia - a ta ilosc zalezy od wagi i wzrostu sprzed ciazy... Ja mialam duzo bo 21ww (184 cm i 81kg)
Te wymienniki rozbija ci na posilki i musisz sie w miare tego trzymac... Lista ww w produktach w internecie wystepuje w wielu miejscach... Najlepiej uzywac produktow z niskim ww...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje...

reklama
Do góry