reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny, a tez podawalyscie w przychodni swoj pesel i meza? Dzis nam sie pytal pediatra o pesel i gdzies tam zanotowal, tylko zastanawiam sie po co jak Tymek ma juz swoj pesel.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Grudniowe mamusie, czy dzieciaczki reaguja na dzwieki?
My sie martwimy, bo jak zadzwonie gdzechotka to Tymek nie reaguje, no ale szumis na niego dziala. W szpitalu mial badany sluch i bylo dobrze.

Moja sporadycznie spogląda w stronę gdzie grzechocze. Reaguje jak np coś spadnie czy pies zaszczeka. Wlasnie przed chwila cwiczylam z grzechotka bo wczoraj i dzis bylismy na wizytach sprawfxic co z asymetria i wydawalo mi się że mala nie reaguje ale dzis wodzila wzrokim dopóki jej się nie przypomni ze smoczek wypadl [emoji6]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem wiem :D ale chodzi o te szerokie szyjki a te drugie są standard [emoji14] bo nie wiem jaka kupić :D
Te z waska szyjka ponoc dla mniejszych dzieci. Ja kupilam z szeroka szyjka.
Zobacz sobie na zdjeciu jak oba wygladaja i kup ksztsltem taki jaki teraz uzywacie. Mi sie wydaje ze te z szeroka szyjka sa lepsze. No ale moge sie mylic[emoji6]

reklama
Do góry