reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Zdaje sie, ze o butelkach dr Browns, tak?
Naczytalam sie, ze jedne z lepszych na rynku
A to my w 32t3d i nasze magiczne 12kg hehe [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Naczytalam sie, ze jedne z lepszych na rynku
A to my w 32t3d i nasze magiczne 12kg hehe [emoji16]
nieagatka
Atena33 to calodobowe badanie moczu, ktore zlecila to wlasnie po to - zeby bialko skontrolowac.
Link do: DR BROWNS, butelka antykolkowa, standard ze smoczkiem, 60ml - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl
Czy taka na początek będzie ok?
Czy taka na początek będzie ok?
Atena33
A jak ono ma wyglatac? Masz zbierać całą dobę mocz a potem próbka do laboratorium? Tak?Atena33 to calodobowe badanie moczu, ktore zlecila to wlasnie po to - zeby bialko skontrolowac.
ewelin86
Ja miałam teDziewczyny jeszcze jedno pytanie , jakie majtki poporodowe polecacie? i ile ich potrzeba? wzięłam się za zamówienie z apteki i tyle tego, że nie mam pojęcia co wybrać.
Załączniki
nieagatka
A jak ono ma wyglatac? Masz zbierać całą dobę mocz a potem próbka do laboratorium? Tak?
Tak, caly mocz z 24h mam zawiezc do labo i bedzie wiadomo czy to nadcisnienie to od nerek czy po prostu taki moj urok [emoji4]
reklama
nieagatka
Dziewczyny jeszcze jedno pytanie , jakie majtki poporodowe polecacie? i ile ich potrzeba? wzięłam się za zamówienie z apteki i tyle tego, że nie mam pojęcia co wybrać.
Wiem na pewno, ze trzeba kupowac wiekszy rozmiar niz nosisz i zmierzyc je w domu, bo czesto okazuja sie za male. U nas polecaja marki Chicco, takie shorty jkby, ale nie wiem czy one w pl sa dostepne.