butterfly1331
Moderator
Ja też te zamówiłam, mam tylko nadzieję, że wzięłam dobry rozmiar.Ja miałam te
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też te zamówiłam, mam tylko nadzieję, że wzięłam dobry rozmiar.Ja miałam te
Dziewczyny a ile wasze dzidziusie ważyły w 29tc? Może pamiętacie?
To podobnie do mojego synka 1300 ale to granica bledu aparatu.a co twój dzidziuś robił podczas badania bo mój ssal palce...u stóp
Ja miałam te
To podobnie do mojego synka 1300 ale to granica bledu aparatu.a co twój dzidziuś robił podczas badania bo mój ssal palce...u stóp
u mnie się sprawdziły te: Link do: CANPOL, majtki poporodowe, wielorazowe, siateczkowe, rozmiar S/M, 2 sztuki - Dla mamy i kobiety w ciąży | AptekaGemini.plDziewczyny jeszcze jedno pytanie , jakie majtki poporodowe polecacie? i ile ich potrzeba? wzięłam się za zamówienie z apteki i tyle tego, że nie mam pojęcia co wybrać.
wlaśnie nie pamietam rozmiaru jaki kupilamA rozmiar ci się zgadzał z twoim jaki nosisz?
Wczoraj karmilam Twoimi i Tymek nic nie ulal. Dzis rano dalam mu z aventu, zeby zobaczyc czy uleje jak zawsze z aventu i ulal mi jak zawsze( strasznie duzo).
Duzo wilniej z niej pije i nie krztusi sie. Co dziwne nie odbija mu sie, bo chyba nie lyka tego powietrza jak w avencie. Po avencie odbijal ( bekal jak stary chlop, tak glosno).
Butelki rewelacja. Teraz kupilam 2 sztuki 120ml, ale napewno dokupie wiecej. Najlepiej wydane pieniadze[emoji6]
Ja myslalam ze on mi wymiotuje bo tak ulewal, widac to bylo po avencie[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też czekałam miesiąc na wizytę. Masz fb? jest tam taka grupa cukrzyca ciążowa, ja bardzo dużo się z niej dowiedziałam. Musisz jeść minimum 6 posiłków, śniadanie, 2 śniadanie, obiad, podwieczorek, kolacja, 2 kolacja. Pierwsze sniadanie najpóżniej o 8.30, następne co 2-3h. 2 kolacja 21-22.Jestem po wizycie. 25t3d mala wazy ~880g i jest wszystko ok z nia. Oczywiscie jeszcze nigdy nie zobaczylam jej buzki bo odwraca sie pleckami a do tego raczki kladzie na twarz. Co do crp i leukocytow to tak jak myslalam...gin powiedziala ze juz nie ma pomyslu i taka moja natura. Co do glukozy to oczywiscie mam nietolerancje glukozy i dostałam skierowanie do diabetologa. Najwczesniej wizyta w moim miescie jest kuzwa 22 lutego.
Dziewczyny z cukrzyca ciezarnych...podeslijcie mi jakies wasze diety lub to co mozna jesc a czego nie to chociaz przez te 3 tyg bezczynnosci sie do nich dostosuje...