reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Iwo Szybkiego powrotu do zdrowia i do domku! Buziaki dla córci!

Julia Dzisiaj akurat dorwałam w sklepie świeże, dlatego wzięło mnie na te ciasto.;-)

Malus Czasem trzeba sobie troszke dogodzic.;-)

Ja mam 168cm wiec tak srednio na jeża;-) Jak po porodze schudne do 60kg to bedzie super, tak najlepiej wygladam jak mam 58-60kg i to mój cel.;-)

][/B]Ja mam 168cm wiec tak srednio na jeża;-) Jak po porodze schudne do 60kg to bedzie super, tak najlepiej wygladam jak mam 58-60kg i to mój cel.;-)
Ooo to ja mogę się pod tym podpisać :tak: Identyczny wzrost i waga idealna :tak:
Wystartowałam z wagi 66, mam nadzieje, że się tragicznie nie skonczy. Teraz mam chyba 67,5 bo od dwóch dni nie wymiotuję.

Witajcie :happy2:
Wczoraj dostalam sms od doktora, ze wynik badania prenatalnego jest w normie i widzimy się koło 20tyg :-) Sms przyszedł po 21 i myślałam ze z radości nie zasnę!

ewka Spokojnie zrzucimy! :) Jestem optymistka! :) Ja co prawda zrzuciłam po pierwszym porodzie bardzo szybko, ale głównie przez chorobę jaką przeszłam (miałam 15kg na plusie a wychodząc ze szpitala do wagi sprzed ciąży brakowało mi już tylko 3kg które zrzuciłam już w domu). Teraz pewnie potrwa to dłużej, ale wszystko jest do zrobienia :) Tylko trochę silnej woli :)
Kinia No w sumie prawda, ale mimo wszystko wkurzające są te komentarze odnośnie wybranych imion, dlatego też na razie nie dzielimy się tą informacją :)
iwo Nie przepraszaj! Ten wątek jest też po to aby się wyżalić! Trzymam kciuki żeby wszytko dobrze było :* Wracajcie szybko do domku :*
paulinka A co osoba przeprowadzająca badanie powiedziała na ten stopień łożyska??
marchew i jak tam po usg?
wiki Fabian Bardzo ładnie i oryginalnie :)
Malusiolka Dziękuję! I trzymam kciuki żeby nie zrobili mężowi takich niekorzystnych zmian w pracy.
Julia Zdrówka dla córci!
agamemnon Super! Gratuluję! To możesz być spokojna ;)

Jak piszecie o wadzę to i jak napiszę. Przy wzroście 172cm przy Zuzi startowałam z wagą 61kg a skończyło się na 76kg (czyli przytyłam 15kg). Ja głównie z powodu choroby po porodzie zrzuciłam szybciutko, bo jak wychodziłam ze szpitala to ważyłam już 64kg (spadło mi 12 kg), więc tylko miałam 3kg do zrzucenia i to mi się udało dosyć szybko. A teraz miałam start z identyczną wagą 61kg i aktualnie ważę ok 66-67kg, więc zobaczymy jak to się skończy. W każdym bądź razie ja jestem uparta i jak się wezmę za ćwiczenia i dietę, to myślę że nie będzie tak tragicznie ze zrzucaniem.

Poza tym dziś miałam fatalny dzień. Przed wczoraj biegunka, wczoraj straszne bóle brzucha, a dziś od samego rana kręciło mi się niesamowicie w głowie... Coś szwankuje ostatnio... :/

reklama
Julka - od 10 dni infekcja z bólem stawów i temp. Jedni mówią że wirus, drudzy że bakteria a jeszcze inni że podłoże reumatyczne. Więc robią mnóstwo badań
A młoda gania po oddziale z koleżankami i nie wygląda na chorą :) oby szybko coś zdiagnozowali.

Ja w pierwszej ciąży startowałam z wagą 54 przy 160cm zakończyłam z 74. Obecnie 61, 5 i mam kg ma plusie. Chciałabym się zmieścić w 12kg.

Ostatnia edycja:
Do góry