reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Witam

Widze o wadze piszecie ja z corka +21kg!!!!!! bez odchudzania zgubilam po 1,5 roku i wrocilam do wagi wyjsciowej 56kg:)
No ale teraz z Gabrysiem do 16 tyg. mialam juz 4kg na plusie;/ i nadal sie tak utrzymuje...po malu zjade, obiecalam sobie cwiczyc ale ciezko;/

Malus kochana no wlasnie mialam pisac a niemoglybysmy miec tego watku w Albumie rodzinnym? tam lipcowki maja, normalnie mozna foty wstawiac widok taki jak tu...mozna zrobic rowniez zamkniety:)

reklama
Z tego co zauważyłam wątek zamknięty jest dużo łatwiejszy do obsługi i bardziej poukładany:-) więc może Malus zrobi się wątek a nie grupę? I wtedy będziemy sobie pisać jak tutaj ;-)

To moja propozycja;-)

:-)

hej dziewczynki mnie znów dawno nie było , ale zawsze coś do zrobienia jest .
Maluś ja też poproszę zaproszenie do tej zamkniętej grupy
Co do porodu to ja się szykuję na cc bo pierwsze też było cc ale jeszcze z lekarzem nie rozmawiałam na ten temat .
O i już popisałam mały wstał z drzemki

Dziewczyny, sprawdzajcie zaproszenia przy PW, bo powysyłała, a nie są akceptowane. Jak któraś nie chce, to proszę pisać. Albo jak któraś jeszcze chce zaproszenie też proszę pisać.

Julia, hmm... sprawdzałam tamten dział, ale nie widzę opcji ukrycia. Jeżeli wiesz jak to zrobić, to napisz, albo sama otwórz ten wątek, ok? Niby jest w opcjach zamknij temat, ale nie wiem czy to jest to. Na innych forum mamy też opcję zamknij temat, ale wszyscy to widzą.

Ostatnia edycja:
Witam się weekendowo:-)

Widzę dziewczyny, że z was to szczuplutkie lasencje:tak: Ja już mam z przodu 8, co mnie przeraża, bo z Lenką kończyłam ciąże na 75kg ale zaczynałam z 60 a teraz jakieś 73kg., także to tylko z własnej winy, po porodze szybko schudłam, za szybko! No i efekt jojo, a potem to już po prostu w dupie za dużo i tyle.:-D Ale teraz się pilnujemy wszyscy i zaczeliśmy zdrowsze odżywianie, w tyg. zero słodyczy, tylko na weekend pichce jakieś ciasto, zadnych napoi słodkich tylko woda, wyrzuciłam okropny biały cukier no i wiadomo więcej warzyw i owoców. No i mam nadzieje, że to mi pomoże nie spaść się całkiem jak świnia.:-D A po porodzie stosowna zdrowa dietka i powrót na siłownie.:tak:

A co do weekendowego ciasta to polecam wam takie Ciasto czekoladowe - Przepis Robiłam je wiele razy i zawsze wychodzi pyszne. Jutro mam zamiar je zrobić za ten cały tydzień poszczenia.;-)

Hej :tak:

Ja mam dziś urlop, cała jestem dla mojego dziecka :-D byliśmy na kontroli u lekarki, jest zdrowy, w poniedziałek idzie do żłobka :cool2: tak pięknie się zrobiło, że potem zaliczyliśmy 3 place zabaw i spacer :-) teraz Gabryś śpi... w środę znów mam wolne, bo idę z Królewiczem na dni otwarte do przedszkola :happy2: lubię takie dni... :cool2:

Jeśli chodzi o wagę, to ja przy Gabrysiu startowałam z 49kg, a skończyłam na niecałych 57kg - tuż po porodzie było 50,5kg ;-) teraz start z 50kg i mam +3,6kg :tak: ja mogę rodzić, żeby tylko dzieciątko nie było większe niż 3200g :sorry2: Gabryś ważył 2900g, ale później szybciutko nadgonił, więc wolę takiego maluszka :sorry2:
I dołączam do grona "wysokich inaczej" - ja mam 158cm ;-)

Mycha, nie wszystkie, nie wszystkie :) Jakoś gruba bardzo nie jestem ale kilka kg za dużo przed ciążą miałam. No i strasznie poleciały mi kg teraz, jest 4 kg na plusie, nie wiem jakim cudem, słodyczy wcale nie jem, odrzuciło mnie totalnie, do tego mdłości i wymioty. Śmieję się że to po dwa kg na każdego cycka poszło. Ogólnie to mam duuuży biust i bardzo ciężki :(

Mycha powiem ci ze ciasto pieknie i apetycznie wyglada:) a jakis owocow uzywasz? pewnie mrozone?
Spokojnie napewno po ciazy wrocisz do formy:)

Malus sproboje zobacze bez zalogowania czy moge zobaczyc moje lipcoweczki mozna wejsc bo tam zdjecia dziewczyny wrzucaja i pisza o prywatnych rzeczach:)

JA z Mela bylam u lekarza bo na antybiotyku kaszel sie tylko pogorszyl;/ wiec ma przedluzony...na szczescie jest juz czysto ale brzydki kaszel;/

Ja szczegolnie wysoka nie jestem;p mam 164cm

reklama
Mycha, mniam.. kusisz kobito, kusisz.. ale nic z tego. Ja się odchudzam :p

Julia, jak wiesz jak założyć zamknięty wątek napisz, ok? Zdrówka dla córeczki i buziak dla małej od cioci forumowej :*

Agniecha, Ty kurdupel? :p A co ja mam powiedzieć.. mam 159 :p

iwo, czekamy na wieści co i jak z małą :*

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry