reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Julia, napisałam właśnie PW. Kochana, również poprosiłam o usunięcie Twojego wątku. Jeżeli Admin zgodzi się założymy pod nazwą tego pod-fora, ok?:) Fajnie masz z tą wyprzedażą, ja też chce :D

Mycha, zdrówka dla córeczki :* Jak się dzisiaj czuje?

iwo, jak się trzymasz? Jak malutka? Zdrówka :*

Phoebe, a co u Ciebie Kochana? Dawno nie pisałaś :*

benfica, synek zdrowy? :*

A mi się dzisiaj nic nie chce. Zaraz nastawię rosołek i trochę ogarnę mieszkanie. Na drugie nie mam pomysłu. Zastanawiam się nad kurczakiem pieczonym, albo nad zapiekanką z makaronem i z szynką. Dawno nie było takiej zapiekanki :)

reklama
witajcie

Julia ależ zazroszcze zakupowego szaleństwa :) uwielbiam to

Maluś
zapowiada się pyszny obiad u Ciebie, u nas dziś bedzie misz masz, bo z racji przeprowadzki za tydzien, wyjadamy co mamy by mniej wozic. I dzis bedzie pomidorówka na króliku ( królik dla Nadusi ) z ryżem i soczewica z kielbaską. Haha ciekawe jak bedzie smakowało.
U mnie w piekarniku muffinki a Nadusia z tata na basenie.
U nas pada i niezbyt przyjemnie, reszte dnia planujemy spedzic w domu.
A jutro mam wizyte :)

Wiikki, soczewica i kiełbaska? :D Fajna mieszanka :D Ja mam zielona w domu soczewice i się zastanawiam czy nie kupić łososia i zrobić go z soczewicą i z surówkami :) Jadłam tak w Tesco, bo była degustacja i pyszny był Dziewczynki nawet się zajadały :D

Dziewczyny, co do grupy zamkniętej to pisałam do Bestyji i odpisała abym napisała do J@gd@. Jaką nazwę wybieramy na ten wątek? Trzeba podać i kogo tam zapraszamy? Proszę napiszcie mi i ja napiszę do Admina o prośbę :)

W oczekiwaniu na nasze maleństwa-Pogaduszki :-) chyba się dobrze znacie i ufacię aby wiedzieć kogo zaprosić;-) ja jestem najkrócej ;-)

Malus jedynie niechcialabym zeby byl ciaza,malnstwo...tytul z ciaza, najlepiej zeby ogolny... a moze Przyszle i obecne mamy?:)
Chyba ze ktos ma jeszcze jakies ciekawy tytul:)

Tak pod-forum moze byc:) dziekuje jestes wielka:)
Zaraz przeczytam co tam napisalyscie:)

A do tego kogo tam zaprosic to zrobic tak ze jesli ta osoba chce tam byc i sie udzielac, i osoby ktore juz sa spory czas:) a nowe osoby poprostu musza troche z Nami popisac:)

Grzannko a skad jestes ze znasz Gadki?:)
No niestety musialabys byc pracownikiem ...

Wikki no ja tez zaraz biore sie za muffinki:) a ja szybki obiad mialam;p tosty do tego salatka z sosem greckim:)
i gotuje juz ogorkowa na jutro do tego nalesniczki:)

Ostatnia edycja:
a czy ja moge miec cicha nadzieje na zaproszenie do tej grupy zamknietej ??? jak nie to zrozumiem ..:zawstydzona/y:
w koncu w ciazy nie jestem i sie nie zapowiada jak narazie :p

Ostatnia edycja:
Wątpliwości - zaraz tylek ci przetrzepie! Co ty piszesz kobieto! Przecież to ma być na fotki a nie by o brzuchach gadać.

reklama
ale ja bardzo chetnie poslucham o waszych brzuchach a jeszcze chetniej je poogladam :D:D:D:D !!!! Wy wszystkie dajecie mi nadzieje ze może i mnie się uda i dzieki Wam jeszcze nie siedze zalamana i nie rycze !! :)

Do góry