reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
u mnie np w organizmie dużo wody się zbiera:/ i co fakt to fakt piłam wodę w ciąży jak smok:/ zajadałam się czekoladą i mandarynkami codziennie:) po ciązy ważyłam 49 - ale po tabletkach nabrałam mocy i teraz wystartowałam z waga 55 i już jest 2,5 kg na plusie:)
Kinia- jakoś się nie trudziłam- po prostu mam taki metabolizm- szybko nabieram wagi a jeszcze szybciej trace- a jem na prawdę duuużo , tyle co mąż jak nie więcej

No ja jednego skurczu porodowego nie miałam... Miałam cc ze względu na silny stan przedrzucawkowy, a Mikołaj miał zagrożenie zamartwicą. Urodził się malutki 2660g...
W pierwszej ciąży przybyło mi 25 kg i nie udało się wszystkiego zrzucić. W tej mam lepszy wynik, bo przez te ciągłe wymioty mam 4 kg na minusie... Jak dobrze pójdzie to może nie przytyję wcale:)

cześć :)
ja z Matim przytyłam 18 kg i jak wróciłam do domu to zostało mi już jakieś 7 :) Ja tez miałam mega duzo wody w sobie, no ale Mati sam ważyl 4200 :)

ooo o wadze piszecie ;-)
Ja z córka startowałam z 58kg a ok 69 nazbierałam, ale 2 tyg. po porodzie 56 było, a jakoś 2 miesiące później dobiłam do 52kg - mała byłą tylko na cycku do 5 miesiąca a na 4 mis ważyła 8300 :szok: ale na szczęście później już zastopowała i teraz szczupła

Teraz start z 56kg, jak na razie +0, ale za to brzuch jak wybije wieczorem to chyba w 6 miesiącu taki miałam.

Malusiolka - wrzuć manie do tajnej grupy ;)

Oj to Gosia Ty to chudzinka jesteś:-) mój brzuszek wyglądał jakbym miała tam bliźniaki a nie jedno :-) i tym razem też tak będzie :-)

Agniecha to dobrze że też tak szybko zleciblas moim marzeniem jest w tej ciąży nie przekroczyć 7 z przodu

Ja też chcę do tajnej grupy:)

Już po usg. Dzidzius wiekowo ma 7 tyg plus/minus jeden dzień :) serduszko bije 127 uderzeń na minutę. Więcej nie pamiętam. Mam dużo zdjęć.

Teraz tylko by wyniki córki były ok!

reklama
Do góry