reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

wpadłam na chwilę pochwalić się, że już wiem kto mi tam rewolucje w brzuchu robi - nasz kochany synek :) za chwilę wkleję zdjęcie w odpowiednim wątku :)

reklama
Witajcie !
Pogoda się z lekka zepsuła choć pasuje mi dzisiaj dzień bez słońca i ze świeżym powiewem deszczu. Cudnie dzisiaj pachnie powietrze.
Jadę zaraz po mame która zostaje na weekend. W poniedziałek wybiorę się chyba po odbiór badań :tak:
Dla pierworodnego juz katar zmienił sie na przeźroczysty więc czekam aż całkiem zniknie. Przekichane jest życie alergika :confused2:

iwo zdrówka dla córci! Oby szybko doszli po czym jej się tak dzieje.

Mar-chew gratuluję synka! :-)Hania się cieszy, że będzie braciszek??

Wrzuciłam fotki bąbla na wizytowy. Termin potwierdzony - 7.11.2014 następna wizyta 8.04, Maluś możesz dopisać:tak:

Iwo zdrówka dla córci

Agamemnon super

Ewka pewnie ze wkurzające masz rację

Co do wagi to aż strach się przyznać. Z Nadia startowała z 68 skończyłam
Na plus 20. Po porodzie wszystko się wahalo później przytyłam i zaczynałam teraz z 78 wiec masakrycznie dużo, teraz mam 83 liczę na nie więcej niż 7 na plusie od teraz. A po porodzie wezmę się za siebie i to ostro. Mam 170 cm wzrostu.

Aha ja jedziemy zaraz do komisu fajnego w Łodzi na limanowskiego 28 Benefica to taka dygresja jakbyś szukała fajnego sklepu komisu dla maluszka - można tam kupić nowe i używane rzeczy my będziemy oglądać wózki, zorientować się w cenach. Lubie tam jeździć bo mają też serwis i wszystko najpierw serwisuja i naprawiają zanim idzie do sprzedaży, a później można wymieniać na inne rzeczy u nich. Super przy Nadii korzystaliśmy często.

Dzień doberek:-)

Agamemnon Wiedziałam:-D Bardzo się ciesze, że wszystko jest ok!!!:-)

Mar-chew Gratuluję synusia!!! Super!:-)

Kinia To masz taką samą wage jak ja teraz. Na pewno po porodzie zrzucimy zbędne kg.:tak:

Lena już się lepiej czuła, a dziś znowu wstała zasmarkana.:no: No nic. cały weekend spędzimy w domu żeby się do poniedziałku wykurowała.
Dopijam herbatke i lece dalej sprzątać. Miłego weekendu.;-)

Malus dziewczyny napisy ze trzba napisac do admina z prosba o watek:-) zajmiesz sie tym? Bo ja juz nieznam sie na tym:-\

Bylam na wyprzedazy zaplacilam 200zl a ciuchow wzielam za 1500zl + 3 torebki ze skory:-) jestem zadowolona :-)

Mycha to będziemy później się wspierać w zrzucaniu :-D zdrówka dla Lenki.

Julia to co to za wyprzedaż? Ja też chcę na taką trafić.

reklama
Oczywiscie kochana:-)

Wyliczylam ze cena tych 3 torebek to 2000zl szoko_O

Kinia kochana no niestety niebedziesz miec szans na taka wyprzedaz to jedyna w kraju...
Bo jedyny magazyn w Polsce jest w Gadkach i ciuszki ktore zostaly z poprzednich kolekcji sa do kupienia za grosze;-)
Ja mezowi kupilam 3 pary dzinsow, sobie 2 kurtki,kamizelke,pizame,spodnice,sweterek;Ameli 3 pary butow,kurtke piekna na wiosne,pizame,pare sukienek,pare krotkich rekawow,pare dlugich,skarpetki, do chrzesniaka bodziaki i i pare innych ciuszkow.Jestem mega zadowolona!

Ostatnia edycja:
Do góry