reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Cyntia będzie dobrze:-* odpoczywaj dużo!:-*

Kinia ani się obejrzysz a będziesz już w 38 tyg:-) a co do okrągłości to ja to dopiero jestem pucek:-D a z ciąży to już wogóle... Mi strasznie idzie w tyłek i w nogi... A cellulit mam okropny... No nic będę mogła to będę ćwiczyć ile wlezie:-)

Dobrze że jutro już sobota:-):-)

reklama
witan

w 29.01 odszedl moj synek Gabriel
:':)'(

jutro.poczytam co u Was:-)
Ogolnoie mocno trzymam kciuki za zafasolkowane i reszcie oby ciaza przebiegala bezproblemowo!!!!

Juleczko bardzo mi przykro, trzymaj sie kochana
[*] dla synusia.
Gochson masz racje życie jest niesprawiedliwe, sciskam Cie mocno.
Dziewczyny wyplaczcie sie, wyzalcie my zawsze was wysluchamy i będziemy sie starać pocieszyć.
Asicka jak sie dzisiaj masz? Ania czeka?
MamaTomeczka Kinia ma racje trzeba bylo dobijac sie do wujka a na koniec opierdzielic pożądanie.
Ludzie w ogóle nie maja taktu...
Kinia ale super teraz beda coraz mocniejsze, szybko czujesz dzidziula.

Ostatnia edycja:
Gochson i Julia przytulam Was mocno<3 bardzo bardzo mi przkro... Trzymajcie się<3

Phoebe tak, Ania czeka na tatusia chyba:-D w końcu córusia tatusia:-D dziś się bardzo wierci... Brzuch czasem twardy ale skurczy brak... Czekamy:-)

reklama
Goshon przykro mi ze musialo cie to spotkac:( trzymaj sie:*
Malus bardzo sie ciesze ze Wasze plany sie realizuja! a jak tam dziewczynki dobrze?
Ludzik Gratuluje:)

Gratuluje mamom udanych wizyt!
asicka kochana jeszcze chwile i bedziesz tulic coreczke,napewno niebedziesz sie tego spodziewala...:)

Cyntia
uwazam ze przyrost bety jest jak najbardziej prawidlowy! nie stresuj sie bo w ciazy to nie wskazane!:)
teraz napewno sie uda! tego ci zycze z calego serca!!!

Tekla ciesze sie ze wyniki sa juz lepsze:)

Emaila bardzo ale to bardzo sie ciesze ze jest dobrze i napewno tak do konca zostanie!!

kinia kochana no czasami dzieci daja nam popalic, ja na corke nie moge narzekac naprawe jest aniolem, ale my matki i tak wiecej wymagamy...teraz bardziej sie na niej skupiam...
W ciazy hormony dzialaja wiec zrozumiala sprawa...ale dasz rade!!!:)

Do góry