Kinia, dasz radę :* 5 miesięcy to nie jest już długo. Zanim się obejrzysz, a będziecie mieć przy sobie dwoje kochanych dzieci
A później będziesz liczyć dni/tygodnie/miesiące dzieciaczka
Niedawno urodziłam, a moja młodsza córka 14.02 skończy półtorej roku
Miło się teraz wspomina jak dziewczynki były maleńkie, a teraz ładnie razem się bawią i Roksanka w ciągu dnia w ogóle nie chodzi w pampersie tylko do snu i na podwórko, ale z podwórka zawsze ma suchego pampersa
Odpoczywaj Kochana :*
Asicka, jak dostaje od kogoś smsa, czy widzę jak Ty piszesz na forum, to od razu w myśli mam, że jedziesz na porodówkę, albo już urodziłaś
Kochana, Ani za dobrze u Ciebie w brzuszku :* Jak nie wyjdzie w terminie, to się nie martw, bo po 6/7 dniach po terminie planowanego porodu muszą Ciebie przyjąć do szpitala i wtedy na pewno urodzisz. Mi na próbę dali oxy (byłam 6 dni po terminie). To była najmniejsza dawka i zaraz dostałam skurczy i w tym dniu co mi dali oxy urodziłam. Moja Roksanka postarała się, bo urodziłam o 23:35
Śmieje się z moją koleżanką, która ma w tym samym wieku synka co ja młodszą córkę i ja urodziłam 14.08 o 23:35, a ona 14:09 o 23:30. Miesiąc różnicy
Julia, nawet nie wiesz jak ja się ciesze
W końcu sama z mężem i z dziewczynkami. A jak się Ty czujesz? :*