reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Gohson- bardzo mi przykro kochana. Do samego końca wierzyłam ,że jednak sie uda. Tule Cie mocno :*************
Malusia- jak na razie wpisz mi 17 września. Jak cos się zmieni po USG to dam znać.
Nawet nie wiesz jak sie cieszę ,że w końcu uwolnisz sie od tej jędzy. Superrrrrr. Nie mo tak jak własny kąt i spokój. :*************

Malusiu super, że mieszkanie już macie :)

Wikki to tak jak u mnie też od 3 dni takie delikatne puknięcia, bulgotki - wieczorami tak mam :)

Asicka ale Tobie zaraz minie, a mnie jeszcze 5 miesięcy zostało i bebzolek rośnie :D

Cześć dziewczyny ja dzisiaj jakoś tak kiepsko. Coś mnie brzuch boli i znowu lewa strona mnie ciągnie i ciężko mi chodzić. Pewnie to wczoraj po wycieczce po sklepach. Dzisiaj z resztą zakupy spożywcze musieliśmy odbębnić, więc to też nie pomogło ;/

Nadia za to zadowolona, bo dostała koszulkę z Pingwinami z Madagaskaru i teczkę trzylatka z zagadkami, naklejkami itp.

Kinia pocieszę Cię tym że ja też nie dawno mówiłam że jeszcze 5 miesięcy:-D

U mnie strasznie teraz wieje...
Jak co wieczór mam potworną zgage... No nic tyle wytrzymałam to teraz już tym bardziej muszę wytrzymać:-D
Właśnie oglądam położne... Lubie takie programy:-) przynajmniej co nieco się człowiek dowie i przyglądnie:-)

Maluśka - ale się cieszę. Zasługujecie na spokojne życie!!! Internet tam będziesz miała?

Kinia - to normalne że ciągnie, bo brzuchol się powiększa. Niby ciąza to nie choroba ale forsowac się nie wolno :rofl2:

Asicka - ja pamiętam ostatni film przed porodem "My dzieci z dworca ZOO" no i pierwsze konklawe po śmierci JPII bo akurat mi wody odeszły, no i chińszczyznę na odbiad:-D dziwne co człowiek pamięta......

Kinia, dasz radę :* 5 miesięcy to nie jest już długo. Zanim się obejrzysz, a będziecie mieć przy sobie dwoje kochanych dzieci :) A później będziesz liczyć dni/tygodnie/miesiące dzieciaczka :) Niedawno urodziłam, a moja młodsza córka 14.02 skończy półtorej roku :) Miło się teraz wspomina jak dziewczynki były maleńkie, a teraz ładnie razem się bawią i Roksanka w ciągu dnia w ogóle nie chodzi w pampersie tylko do snu i na podwórko, ale z podwórka zawsze ma suchego pampersa :) Odpoczywaj Kochana :*

Asicka, jak dostaje od kogoś smsa, czy widzę jak Ty piszesz na forum, to od razu w myśli mam, że jedziesz na porodówkę, albo już urodziłaś :) Kochana, Ani za dobrze u Ciebie w brzuszku :* Jak nie wyjdzie w terminie, to się nie martw, bo po 6/7 dniach po terminie planowanego porodu muszą Ciebie przyjąć do szpitala i wtedy na pewno urodzisz. Mi na próbę dali oxy (byłam 6 dni po terminie). To była najmniejsza dawka i zaraz dostałam skurczy i w tym dniu co mi dali oxy urodziłam. Moja Roksanka postarała się, bo urodziłam o 23:35 :p Śmieje się z moją koleżanką, która ma w tym samym wieku synka co ja młodszą córkę i ja urodziłam 14.08 o 23:35, a ona 14:09 o 23:30. Miesiąc różnicy :D

Julia, nawet nie wiesz jak ja się ciesze :D W końcu sama z mężem i z dziewczynkami. A jak się Ty czujesz? :*

Iwo:-) ciekawe jakie ja będę mieć wspomnienie z tej chwili:-D

Malusiu w końcu doczekasz się tego smsa:-D hehe a fakt faktem że mnie przyjmą więc maks za 2 tyg Ania będzie:-) ale wolałabym żeby była ciut przed terminem:-) chciałabym wiedzieć jak to jest... Wywołany poród to już nie do końca to samo...

Dziś jeden jedyny skurcz... :-( chce więcej...

Tatuś przyjechał... :-D

reklama
Do góry