reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Agamemnon - marze o jogurcie niestety moge tylko naturalny a nim haftuje :baffled:zgaga na końcówce to norma w końcu wszystko masz tam ściśnięte

Mama Tomeczka - nie zazdroszczę @. Mam nadzieje że Anula już słodko drzemie :tak::tak::tak:

Ludziku - pokaż jutro jeszcze fotki za dnia bo kolorku nie widzę - pistacjowy????

U mnie malucha dokazuje na całego najlepiej jakbym cały czas stała inaczej dosięga żeber i BACH a ja skacze jak nakręcona :szok: na razie nie licze ruchów bo mam ich aż nadto :sorry:

reklama
Grzanka dziękuję za komplement co do tarasu:) to moja taka namiastka ogrodu, ale w tym roku to i tak mało się na nim dzieje, bo jakoś ciąża i upały mnie zniechęciły do działania z roślinkami::)

Kolor okej wrzucę w weekend:) nie wiem czy jutro bo jedziemy na jeden dzień do teściów:) ( może na tym lepiej widać kolor:) DSC00179.jpg)

Załączniki

• DSC00179.jpg
    DSC00179.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 33
Ludzik to jak nie jestes zniechecona to pewnie wyglada jeszcze piekniej, ale teraz tez jest super:) jak mozesz to napisz mi w wiadomosci na jakim to jest osiedlu. Ten wózek ma tez spacerówke?

Witam z rana :) cos spac nie moge. Zawitalismy do stolicy i nie to wyro, halas za oknem ( stopery nie pomogly ) krecilam sie jak opetana :-(

Ludzik boski wozek <3 kolor super, tez mi w tym swietle wyglada na pistacjowy.

Co do jedzenia to ciesze sie ze nie jestem sama w tym wiecznym glodzie. Ja juz umieram, a sniadanie w tym hotelu od 7 nie wiem jak wytrzymam :-/
Najgorzej jest w pracy bo nie moge przerwac klientki aby pojsc zjesc bułe , a szkoda :-)

Milego weekenda wszystkim zycze!!!

hej :tak:

nie pamiętam już czy tu czy na innym forum była mowa o rogalach do spanie. Większość użytkowniczek zachwalała. Chciałabym sobie kupić, ale czytałam, że podobno im większy tym lepszy itp. Mam pytanie jak mam 174 cm wzrostu wystarczy kupić 170 cm czy muszę kupić ten 190 cm? Czym się kierować przy wyborze? Proszę pomóżcie

ludzik wózek super tylko dla mnie odrobinę za jasny :tak:

Ostatnia edycja:
Mychunia wg mnie 170 w zupelnosci Ci wystarczy, ja mam 140 chyba przy wzroscie 167 i bardzo dobrze sie spalo. Zwroc uwage jakie jest wypelnienie, bo sa takie z kuleczkami i wypelnienie jak poduszka- mialam stycznosc z dwiema i ta poduszkowa byla dla mnie lepsza. Aha i fajnie jak poszewka ma takie sznureczki na koncu do zwiazania rogala, bo na takim pozniej mozesz spokojnie takiego małego bąbla klaść. Nasza Lenka na początku tylko na takim rogalu spala.

Mychunia - ja kupiłam w literkę "I" firmy "SuperMami", bo mamy łóżko o szerokości 160 cm i taki w "J" czy "C" obawiałam się, że będzie zajmować za dużo miejsca.
Ten w "I" jest dla mnie za długi. Zbieram się do ścięcia go od nie wiem kiedy ;-) Nie wiem czy to był ten użytkownik, ale na pewno ta poducha :) Poduszka dla kobiet w ciąży KOJEC ciążowa d spania (4515955951) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Ja mam 179 cm, a poducha 190 cm. Układam ją dopiero pod cyckami i wychodzi za łóżko ;)

Ludzik - fajna bryka! A jaki taras!

MamaTomeczka - dobrze, że chłop się jakoś opamiętał.... Może zgodzi się na tę terapię w końcu?
Aż musiałam 2x przeczytać. Pierwszy posiłek o 18?? :szok: Osz Ty, Babo jedna. Chcesz sobie krzywdy narobić? To zapraszam do mnie na jakiś czas, to ja Ci wyreguluję odżywianie ;) Ja przed ciążą jadałam 4 posiłki dziennie i BMI miałam 19 ;) A był czas, gdy jadałam dopiero ok. 14, ale wtedy to miałam przez to i problemy z sercem i waga mi poleciała w dół,

Wczoraj miałam taki dzień, że dzisiaj nawet na buzi obudziłam się opuchnięta. Najpierw maraton po mieście 4 godziny (ale jakoś dużo nie chodziłam), ślub kolegi P., później przygotowywałam warzywa i słoiki do zaprawy. No i po tym odszedł mi kawałek czopa. Nieduży, ok 1,5 cm i bez krwi, więc się nie ekscytuję, że coś to znaczy, ale pewno coś tam mi się już rozwiera :-p To była taka podłużna grudka o kolorze waniliowym, ale taka klarowna raczej.
A później pierdzielenie się ze słoikami parę kolejnych godzin, bo jeszcze robiliśmy wspólnie dynię.
20 słoików wczoraj wyszło :-) Dzisiaj leżę i bąki zbijam :rofl2:

A co do jedzenia, to u mnie różnie. Ale ostatnio rzuciłam się słodycze :zawstydzona/y:W tym tygodniu zaliczyłam już loda, krakersy, 2 opakowania ciasteczek i ze 4 sezamków :ninja2:

Cyntia to niezle tych przetworow narobilas:) a produkty masz swoje czy z kupnych robisz? Jak to czop to moze cos sie zaczyna powoli. A ktory masz teraz tydzien, bo ja na tel nie widze.

A my w lesie jestesmy:) D zbiera grzyby a my spacerujemy:)

Grzanka - kupne, kupne.... Chyba nie dałabym rady z ogródkiem, o nieeeee ;)
U mnie dziś 36 tydz 3 dz :) Od wtorku już mam donoszoną ciążę. Ale to zleciało!

reklama
Do góry