Ludzik
Fanka BB :)
Susel najlepiej, jak już będziesz na etapie wózka to zdecydowanie musicie odpowiedzieć sobie na pytanie, gdzie będziesz jeździć wózkiem ( jakie masz otoczenie, lasy, chodniki) i tutaj decyzja o kołach - pompowane czy gumowe, duże lub małe. Pytanie o gondolę i jej rozmiar to w sumie przy dzieciach rodzących się na zimę czy jesień to istotne pytanie Bo takiego malca przenieść zimą do spacerówki to może być czasem kłopot,, a dziecko po prostu może wyrosnąć z gondoli. Kolejne rzeczy na jakie możesz spojrzeć to jak składa się stelaż i jak się mieści do bagażnika kółka czy chcesz skrętne czy nie, rodzaj hamulca, amortyzatorów, wysokość wózka dobrze też dostosować do waszego wzrostu, są gondole, które są bardzo niskie i przy wysokich osobach mało praktyczne; To chyba wszystko na co kazał nam pan zwrócić uwagę wybierając wózek
mam wrażenie, że moje sny, które są pełne jakiś obaw wymazuję już z pamięci bardzo szybko, bo takie też są jakby co ale staram się ich nie rozpamiętywać
mam wrażenie, że moje sny, które są pełne jakiś obaw wymazuję już z pamięci bardzo szybko, bo takie też są jakby co ale staram się ich nie rozpamiętywać