reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Grzanka je tylko zdjęłam:) wieszać już nie będę bo muszę wyprać te, bo innych sobie nie kupiłam przez 3 lata:) i zdejmuję i wieszam te same:) wieszać będzie M:)

reklama
Grzanko do lekarza nie ma po co, po prostu mam nadzieje, że to tylko chwilowa moja niedyspozycja.
Na obiad dziś krokiety z biedry.

Ludziku ja też bym ostatnio jadła i jadła i ubolewam bo już jakiś kg mi idzie do góry :baffled:

Co do wicia gniazda to ja czekam tzn czekam na moment ożywienia i robienia wszystkiego na raz :-pBo tak summa summarum to ja mam już wszystko porobione, jedynie sprzątanie na bieżąco pozostaje :sorry:

MamoTomeczka cieszymy się, że znalazłaś czas na napisanie do nas:) No to dobrze, że się stara, mam nadzieję, że znajdzie jeszcze siłę na szczere rozmowy. Trzymam kciuki, co by było lepiej:) a z wózkiem to wiem, że późno, ale co tam jakoś poradzimy sobie, wcześniej nie mogliśmy, musieliśmy poczekać na kasę:) no mam nadzieje, że przyjdzie szybciej niż później:)

a na obiad dziś jedziemy na hamburgery:) bo mój M uwielbia hamburgery z takiej jednej knajpy i dziś mu się zachciało:)

Ostatnia edycja:
Grzanko - u mnie klopsy, brokuł i ziemniaki

MamaTomeczka - fajnie że znalazłaś chwilę by wpaść. Dobry pomysł z tym odpicowaniem przed wyjściem do sklepu :tak:. Jesli ma być dobrze to niech nauczy się ciebie cenić!

Agamemnon - a ja non stop myślę o jedzeniu a glównie o tych rzeczach których nie mogę :zawstydzona/y: mój czas płynie od posiłku do posiłku :eek: co 3h jak dzidzia.......

MamoTomeczka martwiłaś się że wózek będzie nam śmierdział, a chyba niebiosa CIę wysłuchały i dziś spotkała nas niespodzianka - wózek miał być za 3 tygodnie, a przyszedł dziś:) oto i on kolor tylko trudno na zdjęciu ująć, bo już słońca nie było:):)

DSC00183.jpg

Pocieszacie mnie, że nie tylko ja bym ciągle jadła:)

Załączniki

• DSC00183.jpg
    DSC00183.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 36
mamoTomAni fajnie, ze się odezwałaś! Z mężem widze, ostro stawiasz sprawe - i może dobrze :tak: Czasami trzeba postawić na swoim co by sie nie przyzwyczajali do dobrego, no nie?
No a powiedz, jak Andzia w nocy? Przesypia fajnie czy są problemy?

Ludziku ale świetny wózek! Kolor by mi sie też nie sprawdził no ale to pikuś, pojeździłabym takim furaczem :-)

iwo ech ja myśle o jedzeniu i jak zjem to albo mi nie dobrze, albo mam mega zgage ze aż mnie pali :szok: No masakra jakaś. Właśnie mam ochote na coś słodkiego i chyba zapodam sobie jakiś jogurt, zawsze to niby zdrowiej nie :confused2:

Ja chyba już lepiej.....na grzybach byliśmy, skosiłam też trawę i to wszystko na raz :sorry:Mama zaczęła kosić ale ona moją kosiarką nie nauczona i jak widziałam jak ona sie morduje to nie wiedziałam, czy szybciej padnie mama czy kosiarka :baffled:
Ale powiem Wam, że już masakrycznie jestem zmęczona - bolą mnie mega pachwiny, szybko się męczę, łażę jak pingwin i ogólnie zasnęłabym jak misiek na zimę :baffled:

MamaTomeczka tak sie ciesze, ze u Ciebie lepiej! &&&&&&&&

ludzik, piekny! Ja takiego jasnego nie kupie, ale juz wybrałam ten czarny z czerwonym wersja moto! Cudny! I od uroków bedzie.

MamoTomeczka wybaczę CI że nazwałaś mnie Grzanką:) no miały być szprychy:) ale w sumie przysłali przez pomyłkę z pełnymi kołami i Pani się pytała czy odsyłamy, ale w sumie takie też nam się podobają i jak to pani powiedział łatwiej będzie umyć:) -a teraz jak gadaliśmy stwierdziliśmy, że taki inny ten model z takimi kołami:) No jasny na wsi się nie sprawdzi, ale my miastowi możemy sobie pozwolić na mało praktyczne barwy:) ale tak szczerze to on jest ze skóry, więc nawet przemycie go to nie problem, bo wilgotną ściereczką przetrzesz i czysty:) a nie śmierdzi jeśli chodzi o koła, tylko ta skóra ma taki specyficzny zapach nowości:) więc się wietrzy:)

reklama
Do góry