reklama
Grzankaa
Fanka BB :)
Spoko ja tez tak robie
Co tam dzisiaj na obiad pichcicie? Ja robie makaron z cukinia i kurczakiem
Co tam dzisiaj na obiad pichcicie? Ja robie makaron z cukinia i kurczakiem
agamemnon
Grzanko do lekarza nie ma po co, po prostu mam nadzieje, że to tylko chwilowa moja niedyspozycja.
Na obiad dziś krokiety z biedry.
Ludziku ja też bym ostatnio jadła i jadła i ubolewam bo już jakiś kg mi idzie do góry
Co do wicia gniazda to ja czekam tzn czekam na moment ożywienia i robienia wszystkiego na raz Bo tak summa summarum to ja mam już wszystko porobione, jedynie sprzątanie na bieżąco pozostaje
Na obiad dziś krokiety z biedry.
Ludziku ja też bym ostatnio jadła i jadła i ubolewam bo już jakiś kg mi idzie do góry
Co do wicia gniazda to ja czekam tzn czekam na moment ożywienia i robienia wszystkiego na raz Bo tak summa summarum to ja mam już wszystko porobione, jedynie sprzątanie na bieżąco pozostaje
Ludzik
MamoTomeczka cieszymy się, że znalazłaś czas na napisanie do nas No to dobrze, że się stara, mam nadzieję, że znajdzie jeszcze siłę na szczere rozmowy. Trzymam kciuki, co by było lepiej a z wózkiem to wiem, że późno, ale co tam jakoś poradzimy sobie, wcześniej nie mogliśmy, musieliśmy poczekać na kasę no mam nadzieje, że przyjdzie szybciej niż później
a na obiad dziś jedziemy na hamburgery bo mój M uwielbia hamburgery z takiej jednej knajpy i dziś mu się zachciało
a na obiad dziś jedziemy na hamburgery bo mój M uwielbia hamburgery z takiej jednej knajpy i dziś mu się zachciało
Ostatnia edycja:
iwo:)
Grzanko - u mnie klopsy, brokuł i ziemniaki
MamaTomeczka - fajnie że znalazłaś chwilę by wpaść. Dobry pomysł z tym odpicowaniem przed wyjściem do sklepu . Jesli ma być dobrze to niech nauczy się ciebie cenić!
Agamemnon - a ja non stop myślę o jedzeniu a glównie o tych rzeczach których nie mogę mój czas płynie od posiłku do posiłku co 3h jak dzidzia.......
MamaTomeczka - fajnie że znalazłaś chwilę by wpaść. Dobry pomysł z tym odpicowaniem przed wyjściem do sklepu . Jesli ma być dobrze to niech nauczy się ciebie cenić!
Agamemnon - a ja non stop myślę o jedzeniu a glównie o tych rzeczach których nie mogę mój czas płynie od posiłku do posiłku co 3h jak dzidzia.......
Ludzik
Załączniki
agamemnon
mamoTomAni fajnie, ze się odezwałaś! Z mężem widze, ostro stawiasz sprawe - i może dobrze Czasami trzeba postawić na swoim co by sie nie przyzwyczajali do dobrego, no nie?
No a powiedz, jak Andzia w nocy? Przesypia fajnie czy są problemy?
Ludziku ale świetny wózek! Kolor by mi sie też nie sprawdził no ale to pikuś, pojeździłabym takim furaczem :-)
iwo ech ja myśle o jedzeniu i jak zjem to albo mi nie dobrze, albo mam mega zgage ze aż mnie pali No masakra jakaś. Właśnie mam ochote na coś słodkiego i chyba zapodam sobie jakiś jogurt, zawsze to niby zdrowiej nie
Ja chyba już lepiej.....na grzybach byliśmy, skosiłam też trawę i to wszystko na raz Mama zaczęła kosić ale ona moją kosiarką nie nauczona i jak widziałam jak ona sie morduje to nie wiedziałam, czy szybciej padnie mama czy kosiarka
Ale powiem Wam, że już masakrycznie jestem zmęczona - bolą mnie mega pachwiny, szybko się męczę, łażę jak pingwin i ogólnie zasnęłabym jak misiek na zimę
No a powiedz, jak Andzia w nocy? Przesypia fajnie czy są problemy?
Ludziku ale świetny wózek! Kolor by mi sie też nie sprawdził no ale to pikuś, pojeździłabym takim furaczem :-)
iwo ech ja myśle o jedzeniu i jak zjem to albo mi nie dobrze, albo mam mega zgage ze aż mnie pali No masakra jakaś. Właśnie mam ochote na coś słodkiego i chyba zapodam sobie jakiś jogurt, zawsze to niby zdrowiej nie
Ja chyba już lepiej.....na grzybach byliśmy, skosiłam też trawę i to wszystko na raz Mama zaczęła kosić ale ona moją kosiarką nie nauczona i jak widziałam jak ona sie morduje to nie wiedziałam, czy szybciej padnie mama czy kosiarka
Ale powiem Wam, że już masakrycznie jestem zmęczona - bolą mnie mega pachwiny, szybko się męczę, łażę jak pingwin i ogólnie zasnęłabym jak misiek na zimę
Ludzik
MamoTomeczka wybaczę CI że nazwałaś mnie Grzanką no miały być szprychy ale w sumie przysłali przez pomyłkę z pełnymi kołami i Pani się pytała czy odsyłamy, ale w sumie takie też nam się podobają i jak to pani powiedział łatwiej będzie umyć -a teraz jak gadaliśmy stwierdziliśmy, że taki inny ten model z takimi kołami No jasny na wsi się nie sprawdzi, ale my miastowi możemy sobie pozwolić na mało praktyczne barwy ale tak szczerze to on jest ze skóry, więc nawet przemycie go to nie problem, bo wilgotną ściereczką przetrzesz i czysty a nie śmierdzi jeśli chodzi o koła, tylko ta skóra ma taki specyficzny zapach nowości więc się wietrzy
reklama
Grzankaa
Ludzik super wózek a jaki masz super taras, bardzo zadbany.