reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

hej dziewczynki
Wczoraj zalatany dzień który skończył się grillem w miłym towarzystwie :cool2: dziś leżing.....

Agniecha - i to jest plus CC, wiesz kiedy spotkasz się z coreczką a my jak na bomie zegarowej :baffled: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ROCZNICOWE!!!

Mama Tomeczka - dobrze że poznajesz wymuszony płacz bo przestająć reagować odłuczysz wymuszania i Anula szybciutko pozna że nie tędy droga. Moje BMI było prawie 23 :( nie za fajne - więc jak rozumiem zakładamy grupę motywowania i ćwiczymy by na wiosnę wyglądać jak laski :tak::tak:
Udanych zakupów!!!!!!
ps. mam cukrzycę ciążową więc muszę 2 razy pomyśleć jak coś wtrynię :sorry2:

Gochson - poprosimy o fotkę brzuszkową!!!

Asiula - a cóż ty w Warszawie robisz?

reklama
dzień dobry :)
We Wrocławiu słonko od rana świeci....
Miałam straszna nockę, no zasnąć za nic nie mogłam, nogi mnie tak jakby ciągnęły, drętwiały, nie wiem o co kaman :( Już mam tak od jakiegoś czasu jak zasypiam ale w tą noc to było przegięcie, udało mi się zasnąć gdzieś o 4 no a Mati już o 7:30 sie wyspał. Myślę że będzie dzisiaj ciężki dzień.

MamoTomeczka, tak randkowaliśmy sobie wczoraj :) Pojechalismy na zakupy i kupiliśmy Picolo i sobie w trójeczkę całe wychlaliśmy wieczorem :)

Iwo, jutro albo we wtorek mam zamiar jechać do szpitala i się zapisać. Nie wiem jeszcze jak to będzie wyglądać bo wcześniej poprostu wody mi odeszły i pojechałam do szpitala z zaświadczeniem od okulisty ze wskazaniem do cc i do końca nie wiedziałam czy mi zrobią. W tygodniu moja mama rozmawiała z położną ze szpitala gdzie chcę rodzić i ona powiedziała że u nich jak była pierwsza cesarka to pytają rodzącą jak chce rodzić, jak nie sn to robią cc. Zobaczymy jak to będzie...

Cyntia no to wysuwasz się na prowadzenie:) ja tylko zaczynam mieć silne skurcze przepowiadające, bo jak wstanę poruszam się to przechodzą.

My wczoraj miły dzień u teściów spędziliśmy i już do porodu nie będziemy nigdzie jeździć w odwiedziny poza PZ:)

MamoTomeczka rozumiem, że z małą nie jest prosto, więc rozumiem pomyłkę:) ale widzę, że powoli wychodzicie na prostą, trzymam kciuki, co by "wychowanie" wyszło i mała zrozumiała, że fajnie jest zasypiać w łóżeczku czy wózku:)

a a propos mojego tarasu to Wam się pochwalę widokiem z niego:) 1524698_10202320135756980_1187128035_n.jpg

a tak generalnie nie mogę się doczekać już wtorkowej wizyty u lekarza:)

Załączniki

• 1524698_10202320135756980_1187128035_n.jpg
    1524698_10202320135756980_1187128035_n.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 36
Hej hej.

Iwo w Warszawie bylam z moim Szymem na targach sprzetu warsztatowego. W zeszlym roku bylo ciekawiej, a w tym slabo.

MamaTomeczka hehe dobry pomysł :-) tylko czy buła z wlosami bylaby smaczna :-/

Pozdrawiam ze slonecznego Olsztyna tym razem. Ale dlugie trasy nie sa teraz moja mocna strona :-(

Dziewczyny, ale ja te 2 tygodnie to chętnie jeszcze poczekam ;) Mój dream day to 16.09, ale to za blisko coś :p Mebelkow jeszcze nie mamy, bo coś nie mogą dowieźć do salonu :/

Iwo - ale fajnie, zazdroszczę grilla :)

MamaTomeczka - a to masz małą spryciule. No no, pewno po mamie, hihi ;)

Aschlee - GRATULACJE!!!!

Witam
Synek drzemkuje, em wybyl do sklepu wiec moge popisac
MamoTomeczka fajnie ze Ania zaczyna dobrze sypiac, tylko wiesz jak jest nie mozna za bardzo chwalic
Ludzik genialny ten widok, mozna usiasc wieczorkiem przy piwku i podziwiac...na razie tylko bezalkoholowym
Cyntia oj zbliza sie ten termin, zaraz dziewczyny kolejne rozpakowanka sie bedzie dzialo
Iwo zgodnie z zyczeniem pokazuje brzuchol

Załączniki

• 1410098067440.jpg
    1410098067440.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 31
MamoTomeczka tak we wlosach sie bawie ;-) moje panie sa uprzejme i gdybym powiedziala ze musze zjesc to nie byloby problemu, jednak jest to bardzo nieprofesjonalne w stosunku do klienta i nie przeszloby, wystarczy ze do toalety musze czasem faktycznie w trakcie pojsc.

Gochson <3 brzuchol I klasa.

To i ja pochwale sie swoim z zeszlego tygodnia. A jutro 17tc zaczynam :-D

My juz w domu.

Załączniki

• 1410103238582.jpg
    1410103238582.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 31
Gochson, Asia - fajnie oglądać takie rosnące brzuszki :-D:-D

Ja dziś porprasowałam ciuszki i przyszykowałam pościel. Póki co leży pod folią w wózeczku.
Jutro na 8.15 mam usg trochę się dygam więc prosze o kciuki. Nie wiem jak młoda znosi tą moją dietę cukrzycową - czy wazy odpowiednio i czy już fiknęła.
Dam znać jak wrócę bo musze wszystko naszykować dziś wieczorem bo prosto z usg musze młoda do szkoły zawieźć.

Laseczki - na Allegro jest znowu akcja promocyjna z kuponem na 20 zł. Trzeba zrobić 2 zakupy przez aplikację mobilną. Do jutra do godziny 23:59 pierwszy zakup.
Pierwszy zakup musi być na kwotę minimum 1 zł (można kupić cegiełkę na jakiejś aukcji charytatywnej). Wtedy dostanie się kupon na 20 zł. Drugi zakup musi być na minimum 50 zł (nie licząc kosztów przesyłki) i wtedy płacąc przez aplikację zaznacza się ten kupon i odejmuje 20 zł :)
https://kupony.allegro.pl/regulamin.pdf
No, kurczę, warto :)

Ja nie będę przykrywać małego do snu kołderką. Na pewno do ok. 6. miesiąca, a niedawno trafiłam na informację, że nie jest to zalecane do roczku.

Gochson, Asia - domki rosną cudownie :)

Iwo - zaciskam kciukasy!

A mnie dzisiaj poniosło ze sprzątaniem ;) To chyba instynkt wicia gniazda ;)

reklama
Iwo 3mam kciuki za jutro!!

Super brzuszki dziewczynki;)

Mama Tomeczka to ile Ania wazy? U nas tydzien na szczepieniu Lenka miala 5035. Skonczyly nam sie pampki 2 i otworzylam 3, ktore dostalismy i za duze dla Lenki, musze je ciasno zapinac, bo inaczej jej spadaja. A Ty piszesz juz o 4:)

Do góry