reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Agamemnon spokojnie, babka wyśle pewnie na dniach kołyskę. do Słupcy mam daleko, więc nie pomogę. A Ty nie przepraszaj, bo my lubimy słuchać marudzenia:) Przynajmniej wiadomo, że nie tylko my czasem mamy gorszy dzień:) a w ogóle sporo zrobiłaś od rana. ja jak rano nie śpię i tak nie mogę zebrać się do robienia czegokolwiek.:)
Mówisz, że wyśle? A jak trafiłam na oszustkę?
Ja to taki słowny człowiek i zawsze się staram, żeby coś komuś szybko skoro obiecałam więc może dlatego panikuję
Ech, jeszcze buźki nie chcą mi się wygrywać grrrr

reklama
hej dziewczyny
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

wczoraj zjadłam sobie napoleonkę z cukierni i chyba po niej mam znowu uczulenie na ręcę, ale po nowej kiełbasie podwawelskiej na ciepło, którą kupiła teściowa na spróbowanie
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif
swędzi jak nie powiem co
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif

na termometrze 23 stopnie w cieniu, ale dziś bardzo wieje i po otworzeniu okien czuję chłód.... :szok:

mychunia, u mnie dzisiaj +17 i byłoby sympatycznie gdyby nie fakt, ze zaczeło wiać i padać.
Siedze i dumam czy rozpalić w piecu czy nie:baffled: Bo jednak na dole chłodno

witam się i melduję, że jestem nadal w dwupaku :tak:

aczkolwiek noga nadal boli jak cholera i nie moge chodzić (od poniedziałku mam ucisk na nerw kulszowy) :-( czy któraś z Was miała podobną przypadłość na finiszu ciąży?

reklama
Wiadomość od Wiikki:

"Dziekuje ze pytasz. U nas lepiej, Fabianek lezy w inkubatorze ale oddycha sam. Dzis bede mogla pierwszy raz go nakarmic i przewinac. Ciesze sie bardzo. Mam nadzieje ze bedzie juz tylko lepiej i wkrotce wyjdziemy do domku. A jak na forum kto jeszcze urodzil ;) Marchewka? Pozdrow dziewczyny :*"

Uzupełniłam listy i prosiłabym jeszcze na PW wiadomość od Mar-chew, kasiuli i tekli z danymi: waga,wzrost,o której godzinie, imię dziecka, ile punktów i jaki to był poród sn, czy cc.

Do góry