agamemnon
Fanka BB :)
Ja też mam +7 Wiesz, specjalnie się nie troszczę po prostu boję się tycia, może dlatego ze tyle czasu i wysiłku kosztowało mnie aby zrzucić ponad 10kg. Bo ja niestety jestem z tych, co jak się nie umęczą to efektów nie widać. Ech...dla Was tez zdrówka. Tak jak piszesz, takie smarkate lato.Agamemnon - ja i młoda też od wczoraj smarkamy na bank to wina naszego ślicznego lata.
Powiedz ile ci się przytyło bo wiem że ty troszczysz się o wagę?
Ja jem jeden raz więcej niż normalnie ale żadnych chrupek i minimum słodkiego a mam 7 na plusie. Niby to mniej niż z młodą ale zawsze do przodu
Cyntia, a no to widzisz nie doczytałam o tej akcji No i dobrze, miał gest. Może sumienie ruszyło. Tylko zeby za jakiś czas znow przykrości Ci nie zrobił.
Z babka się ugadałam, napisała mi dzisiaj ze ma dziecko w szpitalu. No poczekam, niech strace.
Spojrzałam na ten kalkulator wagi, powinnam min 8,5kg już przybrać.
mamoTomeczka, jak tam Twoje stópki? Umalowane już?? :-)
No ja zawsze z rana wszystko muszę miec zrobione, nie wiem czego to tak. Moze dlatego, ze boje się, że nie zdążę? Nie wiem.
Co do wagi to ważę się codziennie z samego rana na czczo, wtedy najbardziej wiarygodna jest waga. No kochana, Ty juz jestes na finiszu więc +14 to jest w sam raz. Ja też bym chciała max tak kurde do +12 ale to moje marzenie
mycha, dzięki :*
julia zdrówka dla Młodej! Bidulka się umęczy.
No i trzymam kciukasy za Wasze plany, niech będzie wg Twojej myśli
Przywiozłam dzisiaj do siebie moją mamę, zostaje do jutra bo ja mam wizytę i niech zostanie z Hubertem. Swoją droga, tak mi sie dzieciak zepsuł ze nie wiem czy mi ręka nie drgnie bo od ciągłego gadania to już mnie gardło boli. Zamiast im starszy tym lepiej to jemu coś na mózg siada