reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Hej Laski!

Mama Tomeczka - przykro mi! Trzymaj się:*

Cyntia - współczuję i choroby teścia i zachowania mamy - oby wszystko poszło dobrze!

Kinia - nie martw się! trzeba myśleć pozytywnie, bo dzidziuś to wszystko czuje:)

Mama Tomeczka - fajny wózek i kolor tez mi się podoba:) a czy ten fotelik ma jakieś normy bezpieczeństwa / testy?

Agamemnon - kciuki za usg!!

Dziewczyny ja byłam wczoraj u lekarza - wszytsko ok Mała pięknie rośnie, waży już 2200g:) Ale na koniec usg lekarz zauważył, że prawdopodobnie na pępowinie jest węzeł. Na 100% nie mógł powiedzieć, bo nie widział dokładnie, dlatego w poniedziałek mam iść do innego ośrodka do jego kolegi, który ma lepszy sprzęt i zrobią mi usg 3d pępowiny. Jeśli się okaże, że jest,to może to być wskazanie do wcześniejszego cc. Ale od wczoraj się martwię i spać nie mogłam... ruchy dziecka obserwuję i niby ok, ale wiecie jak jest.

reklama
tekla mój Młody też nie jest za wielki, ale mieści się w normach, więc ok - ja nawet wolę trochę mniejszego bobasa urodzić :-p a poza tym usg też ma swoje granice błędu :happy: jesteś pod stałą i czujną opieką lekarza, więc donosisz :*

agamemnon to czekamy na wieści - oj uważaj, bo chłopy też potrafią być uparte, więc to nie musi być dziewczynka :rofl2: ja mam 2 osiołki w domu :rofl2:

kinia ja też dziś miałam nockę na raty, najpierw standardowo nie mogłam usnąć przez kaszel, potem się o 4 obudziłam i milion myśli mi przez łeb przelatywało i przez to do 6 się kotłowałam, a Gabryś wstał po 7 :baffled: ale smaka na truskawki mi narobiłaś :rofl2:

grzanka &&&&& za usg, żeby z pępowiną było jednak ok :* faktycznie spora ta Wasza córcia rośnie :tak:

ewka u nas też dziś szaro buro... :nerd: nic się nie chce... no niestety, kaszel mam już 3tyg :confused:

Cześć :happy:
Wyjątkowo niewiele do teraz zrobiłam, bo małż dopiero wybył do pracy, a on jak jest w domu to mnie pilnuje, żebym nie łaziła :-p no i niespecjalnie mogłam coś ogarnąć, a zaraz idę po wiązankę, bo mamy dziś pogrzeb wujka A... przez rok nikomu się nie przyznał, że chorował na raka, dowiedzieliśmy się teraz - jak zmarł... :baffled: ja mam już łeb kwadratowy, bo jutro mamy jechać podpisać umowę przedwstępną na kupno mieszkania, a tu się nagle mega oferta trafiła... i nie wiemy co zrobić...

Grzanka staram się :) Doskonale wiem jak to jest kochana, ja też się boję każdego dnia o zdrowie maleństwa. Będzie dobrze z pewnością :)

Benefica to do sklepu i po truskawki :p O to z tym mieszkaniem musicie szybko w takim razie decyzję podjąć jak lepsza oferta się trafiła. Ciężka sprawa. No to ładnie ten wujek jak nikomu nic nie powiedział.

jesteśmy w domku, zaraz obiadek i na próbę generalną przed komunia
jutro o 9.45 spowiedź a w niedziele WOLA BOŻA :rofl2:

kupiłam sobie troche malowideł co by wyglądem w niedz nie straszyć i humor w górę :-D:-D:-D

ps. znowu mnie w sklepie przepuścili :szok::szok::szok::szok: a to przez młoda która na cały sklep komentowała
"Mamusiu a za 2 tyg to jaki brzuszek bedziesz miała, a za 10 tygodni to jaki..........?:rofl2:"

MamaTomeczka no jemu bije jak za długo w domu siedzi :-/ ale poszedł juz dzisiaj do pracy i mam nadzieję, że już mu się ogarnie znowu. Tzn to nie ze wulgarnie, ale po prostu przegina czasem z tym co mówi i w jaki sposób. U nas to on zakupy robi, bo ja się boję dźwigać i teoretycznie nie mogę wylazic z domu :-/ juz dzisiaj dzwonił do mnie i milutki.

Brzuch mnie boli, ale wiem, że położę się spać wcześniej, bo Nadia do dziadka jedzie niebawem. Za jakieś 30-40 min powinien po nia być.

hej hej

Dzis Fabian aktywny wiec mi ulżyło.
Były u mnie 2 kolezanki także dzien udany, miałam rozrywkę, bo cały dzień z dzieckie można oszaleć.
Niedługo mężowy bedzie z pracy wiec w ogóle jestem zadowolona. No i jutro sobota :)

Tekla
Ty tez tak blisko porodu juz jestes :) niesamowite niedlugo bedziesz tuliła maleństwo

Grzankaa trzymam kciuki, by jednak to nie był węzeł &&&

miłego wieczoru

Agamemnon co tak długo? Niecierpliwię się. Pisz co u dzidzia. Pipka czy ogonek?:-)
Przedstawiam Wam.....(prace nad imieniem trwają), mego drugiego synka :-):-):-)
Synek.jpg
Cały i zdrowy, wszystko w jak najlepszym porządku! Jestem happy! :-):-):-)

Załączniki

• Synek.jpg
    Synek.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 50
reklama
agamemnon ale super fotka :-D a napisałam Ci wcześniej, że jak uparte, to niekoniecznie dziewuszka, bo ja mam 2 osiołki w domu i trzeci w drodze :-D no to jako mamy jesteśmy spełnione :rofl2: a małż już wie? Cieszy się, że drugi chłopak? Bo mój się ucieszył :-p jakbyśmy mieli trzecie, to już mogłaby być dziewczyna :rofl2:

Jestem w szoku, bo moje dziecko dostało się do przedszkola pierwszego wyboru :szok:

Do góry