reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Kasiula oj kobieto to sobie narobiłaś. Teraz pewnie jak nie dużo się sączyło to leżenie plackiem i trochę zapewne Cię potrzymają, generalnie mogą jakoś sztucznie uzupełniać płyn, w najgorszym przypadku jak nie będzie innego wyjścia to CC. Ale napewno coś zaradzą ważne, żeby szybko reagowali. A dużo tych wód Ci się sączyło? Co mówią lekarze? Dostaniesz pewnie na wszelki wypadek zastrzyki ze sterydami na płucka jak już nie dostałaś. Trzymaj się kochana i buziaki

reklama
Kinia nie wiadomo z czego mi sie to zrobiło tak duzo nie wczoraj lekarz na usg twierdził ze on nie widzi żeby sie sączyły wody sterydy juz dostałam pewnie zaraz dostanę druga dawkę . Nie wiem ile tu będę i to jest najgorsze a przychicznie mnie to wykańcza na prawdę

Kasiula a to na pewno wody? Ja w ciazy z Nadia miałam podejrzenie, że sączą się wody ale to były takie wodniste upławy.
Trzymam kciuki, by szybko Cie wypuscili i przede wszystkim by było dobrze

Maluś przykro mi z powodu babci :( miałaś ciezki tydzien oby teraz spotkały Cie same dobre i przyjemne sprawy

Maluś Kochana współczuję, ja w 4 mies ciąży pochowałam Dziadka, masakra to była dla mnie, dzień wcześniej pojechał do szpitala, zawieźli Go na paliatywny, na drugi dzień wieczorem śmiał się, mówił, że sam chce chodzić do Wc a o 23.00 zmarł :( Pamiętam że jak się dowiedziałam i jak chowali Dziadka to leciała mi krew z nosa, dziwne zjawisko, bo nigdy tak nie miałam :/
Kiniuś oby sie poprawił, bo przyjadę i Mu nagadam swoje :-p

Ewuś tacierzyński należy się każdemu tacie, bez względu czy jest się malżeństwem, czy tez nie. Na tydzień przed składasz podanie w pracy i ma się 2 tyg urlopu, 10 dni dokladnie bez sobót i niedziel. Tacierzyński trzeba wykorzystać do roku po urodzeniu dziecka. Popytaj też w Mopsie albo opiece spolecznej o dodatkowe becikowe, jak daja to sie bierze, sama skladalam papiery i jeszcze czekam.
Kasiu ja sama myślałam, że sączą mi się wody a to jednak mega wodniste upławy, czasami miałam tak jakbym się posikała:x ale skoro jesteś pod obserwacją lekarza to nic się Dzieciątku nie stanie :)
Agamemnon gratulacje Synusia :*
Miłego weekendu Kochane :*

Kasiula wiem, że nie ma nic gorszego niż siedzenie w szpitalu i nie wiedza czy będzie dobrze, ani co dalej. Ale to jak nie widział lekarz to skąd wiesz, że to wody były? Może to jakieś upławy silniejsze?

Madziulka no dzisiaj jest o niebo lepiej. Milusi i pomocny.

Dziewczyny jestem w szoku. Dziecko me kochane przyjechało z dziadkiem do domu, zjedli obiad, po czym Nadia stwierdziła, że wraca do dziadka... Dziadek o dziwo stwierdził, że mam ją szybko wykąpać, bo on w takim razie już pieca nie będzie grzał tylko kominek to nie będzie miał gorącej wody no i pojechali... Powiem Wam, że strasznie mi dziwnie z tego powodu, bo to pierwszy raz tak, że cały weekend u dziadka spędzi, tym bardziej, że przyjechała do domu chociaż na 2 godzinki tylko. Jednak typowa wnusia dziadziusia <3

Madziulek <przytul>

Kasiulka, może lekarz się pomylił. Czasami zdarza się, że ginekolog upławy myli z wodami. Kochana, jeżeli szybko to zauważył lekarz da się utrzymać ciąże. Musisz być dobrej myśli. Pewnie dadzą Tobie coś na wszelki wielki na rozwój płucek.

Dziewczyny, w poniedziałek zadzwonię do dentysty i wtedy będę wiedzieć co i jak. Moja siostra dzwoniła do mnie po 15-tej i jak się dowiedziała, że prywatnie chce iść do dentysty, to z tekstem, że głupia jestem, bo na pogotowie mogę jechać. Tam nic mi nie zrobią i znowu to samo będzie, że mam jechać do dentysty. Dla mnie zdrowie ważniejsze niż te pieniądze.

Kinia, a jak u Ciebie? Lepiej już finansowo? Może pisałaś, ale nie doczytałam.

Julia, jak tam? Jak idą staranka?:*

Hej dziewczyny! My dzisiaj z D caly dzien na ogrodku, ozdabiamy i kwiecimy a D zrobil nawet maly warzywniaczek:)

Malus wspolczuje sytuacji, 3mam kciuki zeby juz teraz wszystko dobrze bylo!

Przeczytalam, ze Natkusia w szpitalu, w ktorym ona jest tyg? Bo mi sie na tel nie pokazuje.

Natkusia &&&&&&&&

Kinia sama nie wiem juz co to jest lekarz wczoraj powiedział na usg ze on nie widzi by tu wody ciekły teraz jest weekend mam nadzieję ze w pon sie duzo więcej dowiem bo będzie ordynator
Maluś jak to wody wiem ze można utrzymać tym bardziej ze aż tak duzo nie ma tego ale dostałam antybiotyk zapobiegawczo przeciw infekcji i leze a na rozwuj płucek juz dostałam zastrzyki w razie czego .

Kinia właśnie odczytałam ze u ciebie za duzo wód nie zostawił cie lekarz w szpitalu na obserwacji . ? Cos te ciążę ciężkie nasze ale będzie dobrze byle jeszcze parę tyg

reklama
Natkusia, bardzo mocno zaciskam &&&&&&& Jakby co pisz na telefon jak nie będziesz wstanie tutaj. Telefon mam zawsze przy sobie. Trzymaj się razem z maluszkiem :* Oby do lipca.

Do góry