reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Ewka jak bardzo duże dziecko to wtedy z pewnością zdecydują się na cc jak Ty filigranowa jesteś :) Wielowodzie to za dużo wód płodowych co może świadczyć o chorobie lub wadzie dziecka, chorobie matki lub być z niewiadomych przyczyn. Generalnie może grozić przedwczesnym porodem lub odklejeniem łożyska i póki co mam uważać na siebie bardzo z każdą niepokojącą nawet drobnostką dzwonić do lekarza lub jechać do szpitala ;/ Jeszcze więcej leżeć plackiem i za tydzień po usg mój lekarz będzie ustalał co dalej, więc teraz stres do wizyty.

Mychunia to chyba podejście bardzo wierzących osób, że przed ślubem to grzech itp. Moja babcia na wieść, że chcę zamieszkać z moim mężem wtedy nawet nie narzeczonym ucieszyła się, bo stwierdziła, że lepiej jak coś ma wyjść w praniu to teraz niż przed ślubem i wspólny rok mieszkania przed ślubem dobrze nam zrobił :) Dziękuję, staram się jak mogę :*

Kochane ja jakoś staram się myśleć pozytywnie, ale lista rzeczy do spakowania do szpitalnej torby jest, w razie czego jakby przyszło szybciej się pakować coby niczego nie zapomnieć. Mąż się przejmuje też tym bardzo, ale do końca nie zdaje sobie sprawy co i jak, albo po prostu udaje przede mną, że wszystko jest okej. Dzisiaj jednak jak jechałam do pracy coś załatwić to pojechał ze mną, bo bał się mnie puścić samej. Kochany :) <3

reklama
MamaTomeczka no nie pochwalę się bo nie znalazłam takich mebli na allegro ani w żadnym katalogu :-( nawet męża dziś wysłałam do tego sklepu żeby obejrzał bo nawet nic podobnego nie znalazłam :no: jak kupimy i wstawimy to wrzucę zdjęcia :tak: a z imieniem? Nic nie uradziliśmy :zawstydzona/y: dalej nie wiem jakie. Jak sobie jakieś wybiorę to mojemu J się nie podoba i na odwrót :baffled: mój stwierdził, że jak się mała urodzi i pojedzie do urzędu pozałatwiać sprawy formalne to jakieś imię wybierze i mnie poinformuje :-D głupol jeden. A co do Malusiolki to też się dziś zastanawiałam co się z nią dzieje bo w sumie już długo się nie odzywała. A powiedz mi Ty masz jakieś problemy z łożyskiem?? Bo już nie pamiętam a nie chce mi się szukać tego postu :zawstydzona/y: Mi wczoraj gin na usg ocenił łożysko na drugi stopień dojrzałości to dobrze czy nie? Mam się martwić? W sumie to powiedział że wszystko dobrze.

aaa zapomniałam wózek bardzo ładny :tak:

iwo brzucho pokazałam na zamkniętym :tak:
Kinia kurcze, trzymaj się dzielnie! Będzie dobrze, to ze u jednego jest źle nie znaczy ze u wszystkich, buziak!
mamoTomeczka wózek fajny :tak:Choć ja unikałam zawsze skrętnych przednich kółek bo widziałam jak koleżanki cudowały na chodnikach :laugh2:Przykro mi, że Tomek tak przezywa no ale co się dziwić :-(

Ja już wreszcie do domu wróciłam. Okazało się, ze jak miałam u mechanika być na 8:20 tak zaczał mi auto robić po 12 bo miał zawalony warsztat :wściekła/y:jezu myślałam, ze tam wybuchne. No ale dotarłam do domu.
Klakier nic sobie nie zrobił sam w garażu choć kołnierz ma ściągnięty. Wypuściłam go na dwór jak przyjechałam to co zrobił? Poszedł i zaznaczył swój teren :angry:No by go coś trafiło.....znaczy się, że mu nie minęło i 80zł poszło w błoto. Nawet swemu M nie mówie, bo się wkurzy. W każdym bądz razie zawinął się ze mną do kotłowni, zjadł i śpi bo cicho jest. Ech będę musiała znaleźć inny sposób na Klakiera

MamaTomeczka s może tak z Tomkiem pojedzcie do tego Schroniska i niech sam zobaczy, którego polubi? Dzięki :-*

Agamemnon dziękuję juz po prostu mam dosyć wszystkiego same problemy :-/

Wiadomość od Malusiolki :

Przepraszam. Wczoraj mieliśmy pogrzeb babci Michała + do tego ząb mi się ułamał wczoraj i się ostry zrobił i z jednej strony mam język skaleczony. Ciężko mi jeść i mówić i do tego @ wczoraj przylazła i co chwilę muszę do łazienki biegać, bo mnie zalewa. Postaram się jutro wejść na forum. Dzisiaj jeszcze nie doszlam po tym wszystkim.
Jak możesz pozdrów dziewczyny. Dziękuję za wszystko i buziaki dla Was :*

mamaTomeczka no nie jechać po nie nie będziemy :-D ale dzięki za zaproszenie. Mebelki są do naszego pokoju, a dzidzia z nami w pokoju będzie na razie, więc mebelki dla nas :-)

Hej.:-)

KiniaWszystko bedzie dobrze, zobaczysz! Trzymam mocno kciuki!!

Malus Wspolczuje Ci bardzo:-( Babcia mojego M. zmarla w lutym, 2 tyg. po smierci mojej Babci i przezylam to tak samo mocno, takze domyślam sie co czujesz! Buzki

MamaTomeczka Kurcze szkoda psiny:-( Jeszcze jak byliscie tak z nim zżyci to pewnie bardzo to boli. Szkoda Tomeczka, ale moze uda mu sie zaprsyjaznic z jakims nowym pieskiem.
A pokoik super, łozeczko tez swietne i chyba tez sie na takie zdecyduje;-) Wozeczek tez superaśny!:-)

Ewka Super mebelki, bardzo mi sie podobaja te szafy!:tak:

Ja Wam ostatnio strzeliłam posta, nawet zdjecia dodalam Amelkowego kacika i mi wcieło caly post. Wkurzylam sie i nie wchodzilam caly dzien na BB. ;-)

U mnie nadal to samo, ból krocza, pachwin skurcze BH i ból brzucha jak na @. dzis babka mnie w przedszkolu zaczepiła i mowi ze mam bardzo nisko brzuch. A ja sie smieje do niej i mowie ze wiem, bo czuje to.;-) Jeszcze tak z tydzien i w sumie moge rodzic, bo strasznie sie juz mecze.

Ostatnia edycja:
mamaTomeczka aha no to inna sprawa jak musicie takiego co pilnuje znaleźć. Ale popatrz też w internecie czasami ludzie oddają za darmo, albo za grosze psiaki takie jak Ty chcesz, bo po prostu im się suczka oszczeniła, a nie chcą do schroniska oddawać. My tak kiedyś piękną labradorkę przygarneliśmy.

Mycha no tak u Ciebie to za tydzień będzie już ciążą donoszona ;)

reklama
Witam i ja :)
Kinguś
myślałam, że dodałam posta i lipa, chyba już spałam, jak go pisałam i nie wysłalam.. Tak to avent, dostaliśmy w szpitalu i użytkujemy, mam jeszcze canpola bo nie wiedziałam, czy będzie wgl smoczka chciał i lovi. Co do wizyty to nie mam linku do tego posta, bo mój laptop zastrajkował i siedze na stacjonarnym a tu nic nie mam :/
MamaTomeczka jednak przsłowie nie kłamie, że pies to najlepszy przyjaciel człowieka, przykro mi :(
Mycha ja urodziłam w 36 tyg, więc jak masz brzusio nisko i bóle (też tak miałam) to jeszcze troche i będzie po :)

Dzisiaj byliśmy na kontroli u pediatry i Staś waży już 4 kilo :o Rośnie jak na drożdzach :D:D

Do góry