Mychunia mnie się pewnie zejdzie, bo tam się robią zazwyczaj opóźnienia, ale ważne, że ten lekarz zawsze przyjmuje swoje pacjentki, nie ważne ile ma siedzieć w gabinecie. Ważne, że dowiemy się co z naszymi maluszkami
Benefica oj bidulko, ja też nie lubię jak mi tak się plany przesuwają i knocą trochę ;/
Agniecha, mój lekarz dopiero od 17 przyjmuje, więc nie zawsze się uda na pierwszą wizytę. Dzieciątko śliczne
Mar-
chew to się kochana wypolskowałaś
mamaTomeczka ja miałam z białym serem i jabłkami prażonymi tak razem zmieszane
Pychotki, obsmażone, z cukrem i cynamonem - mniam
Ludzik najważniejsze, że wszystko jest dobrze
Wikki ja już mam wszystko poprane, poprasowane i upchnięte póki co do szafy, którą trzeba było zwolnić.
A widzisz u nas stuknął dzisiaj 8 miesiąc. Nie do wiary jak to szybko leci, co?
Madziulka Staś śliczniutki. Kochana powiedz mi czy to jest smoczek Aventa? Super, że wszystkie badania tak dobrze wychodzą. Zaglądaj jak będziesz miała chwilę, buziaki :*
Iwo strasznie Wam współczuję tych okropnych przeżyć w szpitalu z córką. Uściski dla Was i dużo energii, cierpliwości i jak najlepszych wyników córci.
Ludzik zazdroszczę Ci, że możesz kochana ratować się wapnem, bo mnie to nic kompletnie nie daje ;/
Ewka super, czekam na wyniki USG
Samych dobrych wieści kochana :*
mamaTomeczka u mnie młoda się rodziła na koniec września to pościel miała normalną, a teraz myślę, że albo samą poszewką na kołderkę będę przykrywać, albo kocykiem - zależy jaki będzie lipiec. W beciku to z pewnością nie, bo to jest grube prawie jak kołderka, więc też się latem dzieciątko zgrzeje raczej. Bynajmniej tak mi się zdaje. Łóżeczko prezentuje się bardzo ładnie, a podoba mi się kolor paneli
Ja lubię albo własnie takie jasne, albo takie ciemne, ale nie brąz tylko taka wiśnia ciemna. Fajna szafa ja myślę o podobnej tylko takiej, która będzie na 3 drzwi i dwie strony półki i środek podwójne drążki, bo ja muszę wtedy obie dziewczyny pomieścić. Niestety mamy tylko dwa pokoje ;/ Bardzo dobrze zrobisz z tą wywiadówką, ja też uważam, że chore jest informowanie tak na już, bo niektórzy ludzie np w pracy też nie mogą wziąć sobie wolnego od tak, albo mają inne sprawy tak jak mówisz, mógłby to być lekarz, albo inna ważna sprawa. Mogłaby w poniedziałek przekazać, no już we wtorek, a nie dzień przed ;/ Też bym zrobiła tak jak Ty
Agamemnon to zemsta będzie słodka. Biedny kocurek
Ja mam kotkę, ale pod nóż szybko poszła, jak wyć zaczęła. Najpierw chcieliśmy ją dopuścić, bo nawet paru znajomych chciało młode po niej, bo to taka wiesz włochata żywa przytulanka Neva Masquerade, ale niestety to nie na moje nerwy, a jak Tobie kocur obsikuje wszystko to też bym wykastrowała szybko.
Cześć kochane, ja dzisiaj bardzo leniwie też. Śniadanko zjedzone, meliskę właśnie piję i nie mogę uwierzyć, że to już 8 miesiąc się zaczął
Szybciutko zleciało, a teraz i tak już zostało tylko jakieś max 8 tygodni, więc z kopyta trzeba ruszyć ze wszystkim, bo za 7 tygodni wizyta w szpitalu na zdjęcie szwa, a niech stwierdzą, że po co mam drugi raz przyjeżdżać jak mogą za jednym razem zrobić od razu CC. Bynajmniej położna mi tak mówiła, że może tak być, bo to częste jak jest planowana cesarka i szew, że robią wszystko dzień po dniu, więc muszę wszystko mieć naszykowane. Dzisiaj jadę do lekarza to też mam do niego parę pytań, więc pewnie też co nie co się dowiem.