Hej.:-) Fajnie, ze macie udane majóweczki
Zazdrosze Wam tych grilli;-) Tak mam ochote na kiełbaske z grilla lub z ogniska, albo w ogóle obojętnie co, aby z grilla i na świeżym powietrzu
U nas bez szału, bo tu normalne dni pracujące, także Lena do przedszkola, mąż był w delegacji, właśnie wraca do domku. A ja tak sobie siedzie, ogarniam jeszcze to co trzeba zrobić dla maluszka i czas leci. Jutro bądź w niedziele chce zabrać Lene do kina na Rio 2, mąz bedzie w pracy wiec zrobimy sobie babski wypad, przy okazji jakieś lody zaliczymy;-)
MamaTomeczka Ja bym wzieła ten tofii.
Z reszta tez bede musiala kupic lozeczko turystyczne, bo w Polsce nam bedzie potrzebne, wiec chyba na te co Ty sie zdecyduje;-)
Maluś No to udanego urodzinowego grilla, oby pogoda wam dopisała!
Mychunia To nie zle remont od 6, chyba komus w głowie się poprzewracało.
Agamemnon Swietny bujaczek!:-) Ja też mam z Bright Stars ale sam lezaczek, przydałoby się go rozłożyć niebawem.
Ja w poniedziałek mam położną, mam nadzieje, ze coś powie sensownego, bo boli mnie krzyż, podbrzusze jak na okres i ewidentnie obniża mi się brzuch. Zaznaczam sobie na futrynie ołówkiem wysokość pępka no i widać jak się obniża. W sumie to juz czas zeby się obniżał, ale niepokoi mnie ten ból brzucha najbardziej. Mam nadzieje, że do 37 tc. spokojnie dotrwam
A znając życie to pewnie jeszcze przenosze
tfu, tfu