reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

mamaTomeczka - no właśnie tą czekoladę ze względów praktycznych bym wybrałam ;-) Zresztą jak kupuje ubrania córce to zawsze patrzę jak będzie widać takie stałe plamy ;-) wiec ma dużo kiecek ze wzorkami, gładkich i jasnych ubrań unikam bo potrafi jeden raz ubrać i do "wyjścia" już się nie nadaje

reklama
Malusiolka no to miłego grillowania ;)

Mycha jak ten czas leci, jak u Ciebie zaraz finish będzie. Co do wypadu to super, pozazdrościć. Moja to jeszcze by nie wysiedziała w kinie, ani nic takiego, więc póki co u nas rozrywką to może być figloraj :p Spokojnie donosisz tyle ile będzie trzeba, z resztą wiesz tak naprawdę teraz to już coraz bezpieczniej jest maleństwo pewnie już coraz bardziej gotowe. A z tym bólem to faktycznie powiedz położnej.

Ja wczoraj wieczorem jakoś tak fatalnie się czułam. Wyszłam wieczorem z mężem na chwilę do apteki, bo musiałam sobie leki kupić, a Nadia pojechała do dziadka. Stwierdziłam, że lekki spacer mi nie zaszkodzi, bo to dosłownie 5 min w jedną stronę. A tu się okazało, że wróciłam to brzuch twardy jak kamień, ból i okropne mdłości. Dzisiejsza noc też ciężka, bo niestety przez ten deszcz spać nie mogłam, jak dudniło po oknach, znowu wszystko mi drętwiało i teraz też taka kołowata jestem. Mam nadzieję, że szybko przejdzie, bo ciężko tak się jakoś nie ruszać prawie wcale... Jedyne czym się pocieszam to jestem już coraz bliżej końca :)

Miłego weekendu kochane :*

Cześć!
Jeny, po dwóch dniach szarościi burości + zimności nadeszło słońce! :-) Choć bym cholerka przymrozek więc o 21 leciałam z mamą przykryć truskawki i poziomki bo juz tyle mają kwiatków ze aż szkoda by to wszystko padło.
Wczoraj odwiedziła mnie koleżanka któa ma termin na 12 lipca :tak:Przyjechała ze swoją 3 letnią córcią. Ależ było głośno w domu! Z taką dwójką dostałabym szału chyba :-D:-D:-D
Ja siedzę i wybieram meble do pokoju Ktosia. Mam tak nieustawny pokój na górze, że aż mnie skręca z nerwów :confused2:

A my właśnie mieliśmy być na komunii. Dziś będzie ożywienie bo 20 dzieci ma przyjść na oddział. Mam nadzieje że w środę nas wypuszczą bo za tydzień nasza komunia.

Agamemnon miłe odwiedziny z pewnością :) To fajnie, że obie ciężarówki miałyście więcej tematów :) Nie martw się ja też mam nieustawny pokój i jestem tym załamana.

Iwo ważne, żeby córka wyzdrowiała. Zawsze możecie poprosić lekarza, żebyście w razie czego wyszły na przepustkę ze względu na komunię. Ale pewnie Was już wypuszczą :)

Dzisiaj słoneczko świeci od rana, aż miło. Dziewczyny czy też tak macie, że czasami w nocy drętwieje Wam jedna strona ciała, na której śpicie?

Ja na takie skurcze dostałam magnez i potas do łykania. Mi za to ręce i nogi aż wykręca :-(

reklama
Agamemnon - mnie od połowy ciąży męczyły nocne kurcze nóg. Może już zapobiegawczo by brać?

Do góry