reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Agamemnon - mnie od połowy ciąży męczyły nocne kurcze nóg. Może już zapobiegawczo by brać?

Pewnie, to przecież nie zaszkodzi. Magnez nie od dzisiaj łykam :tak:

mamoTomeczka powodzenia u dentysty!
Co do mebli to ja też chce juz takie starsze, chce kupić w BRW i całość mnie wyniesie 2tyś :confused2:Muszę z mężem uzgodnić i kupie.
Daj linka na zamknięte forum bo nie mam :sorry:

reklama
W końcu udało mi się nagrać kopniaczka :-) Na filmiku nawet w miarę widoczne są 2, ok. 7 i 40 sekundy. Są subtelne, więc trzeba się przyjrzeć :-)
[video=youtube_share;vp_wNom_zLw]http://youtu.be/vp_wNom_zLw[/video]

Na komórce nie widać znaczników - nie wiem dlaczego.

Malusiolka -
k,MjIyNTEwMTEsNTAyOTA0,f,Sto_lat__.gif Spełnienia marzeń!!

Mycha05 - kciuki za wizytę!

Kinia1 - jak dzisiaj brzuszek?

Iwo - na takie wydarzenie na pewno wypuszczą :tak:

Załączniki

• k,MjIyNTEwMTEsNTAyOTA0,f,Sto_lat__.gif
    k,MjIyNTEwMTEsNTAyOTA0,f,Sto_lat__.gif
    38,9 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
Cytnia - pięknie się malec rusza :-D:-D jakie imię wybraliście?
Ślicznie w dniu ślubu wyglądałaś:tak::tak::tak:

Mama Tomeczka - gratki dla synka, takie hobby pozostanie mu do końca życia

Agamemnon - pokaż ten zestaw nad którym się zastanawiasz. Młoda ma w pokoju moje BRW panieńskie, ciezko znosły przeprowadzki, szczególnie te tyły szafek..... ja wolę meble FORTE są wytrwalsze.

Ostatnia edycja:
Nam obojgu podoba się imię Adrian :-)

Wiecie czego nie rozumiem? Że ludzie się pytają, a później wpierniczają i negatywnie komentują. Jakby coś to miało zmienić. Jeszcze jakbyśmy wybrali jakieś dziwne imię.... Mamusie, które już mają pociechy albo powybierane imiona na pewno też nieraz słyszały głupie teksty. Dla mnie to jest conajmniej nietakt.

Cyntia dokładnie ciebie rozumiem ile razy ktoś nas zapyta o imiona dla dziecka to zaraz jest kręcenid nosem:-( chcemy dac imię córeczce MAJA ALBO JAGODA i już kilka razy słyszałam opinię na te imiona że brzydkie że źle się kojarzą...kurcze to my jesteśmy rodzicami i wybieramy! Nerwy mam na takie rzeczy

Pięknie bobas Ci daje znać moje malenstwo ostro kopie też ale jeszcze nie udało się tego nagrać ale mój mąż już poczuł;-)

MamaTomecyka synek bardzo dumny a rodzice na pewno 2 razy bardziej;-)

Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka

Hej dawno mnie nie było ale ostatnio pogoda była ładna to przesiaduje z małym prawie cały dzień na podwórku a teraz mam internet w tel. Wiec myślę ze będę częściej tu bywała, musze was dziewczynki doczytać .

Malusiolka Wszystkiego najlepszego!

Mycha05 matko Ty juz 35 tydzien! :szok:

MamaTomeczka sprawdzalam i sa wersje mini tych lozeczek, (Graco Petite Bassinet Travel Cot (Benny and Bell) from Graco part of the Travel Cots range available at PreciousLittleOne jest 20% mniejsza niz normalne. Musze przemyslec i wymierzyc jakie bedzie lepsze. Kochana ja sie czuje dobrze, tylko bardziej ociezala. Wczoraj mialam takie nerwy na moich panow, myslalam ze ich rozniose. Wymyslili sobie zabawe i rzucali poduszka...straty... zbity zyrandol... A Ty jak sie czujesz w 30 tygodniu?

Czesc dziewczyny jak wlasnie czekam zeby zaczac szkolenie w pracy xzylj pierwszy dzien!!!
Trzymajcie kciuki.

Czytam was na bierzaco ale weny brak na odpisanie:/

reklama
hej hej!
Maluś wszystkiego najlepszego! Spóźnione lecz szczere!
Zaraz syn szura do przedszkola, a ja wracam i muszę ciut ogarnąć w domu. Pogoda nijaka, mam na razie +3st i słońce było na chwilkę. Kompletnie nie wiem jak ubierać syna :baffled:Rano zimno, potem może być ciepło ech
Mam też wszystkie nowalijki do posadzenia w ogrodzie i czekam bo od dwóch dni przymrozek jest w nocy :baffled:

iwo, seria nazywa się RUPI i raczej na 99% kupie je gdyż pasuje mi wymiar szafy. Idealnie wejdzie tam gdzie ma stać. Przeprowadzek nie planuję :-) Na te drugie meble co polecałaś patrzyłam ale ciężko z odbiorem ich gdzieś tu u mnie więc odpadają ale i nawet nic ciekawego nie było.

Cyntia, ludzie zawsze będą kręcić nosem, będą pytać, gadać itp itd Rozumiem jednak Twoje zniesmaczenie. Ja po urodzeniu syna zostałam zołzą osiedlową :-pNie miał prawa mi nikt zaglądnąć do wózka (oczywiście prócz osob mi bliskich i lubianych). Nie raz z tupetem jakieś starsze sąsiadki od razu z łapami by odsłonić kocyk i zajrzeć więc ja po łapach lałąm i sie pytałam co to ma znaczyć?! Połowa tych właśnie starszych PAŃ :-p pytała się mojej babci co mi się stało, że ja się taka nie miła zrobiłam. Teraz mimo, że przy drugim już jakoś inaczej to też nie wyobrażam sobie aby ktoś bez pytania mi pchał łapy do wózka. Troszkę taktu jest wskazane, ja też się nie rzucam ba, nawet nie pytam czasem czy moge dziecko zobaczyć jeśli koleżanka sama nie powie, że mogę.

julia kciuki są ! Szkolenie na temat?

Do góry