reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mysia nie strachaj bedzie dobrze, brzuch moze pobolewac i moga jeszcze "resztki" (sorry za okreslenie) schodzic gdyby sie pojawila temperatura to by nie bylo zaciekawie. Generalnie wszystko powinno sie oczyscic do konca po pierwszej @... ale gdyby Cie to mialo uspokoic zadzwon i zapytaj, my tu w sumie lekarzami nie jestesmy i mozemy wprowadzic w blad niechcacy

trzymam kciuki aby to bylo to o czym pisze

Hej dziewczyny :) miło sie czyta forum, straszneee gratulacje i oczywiście zazdroszczę !! :) chciałabym już cieszyć sie tym bijacym serduszkiem w moim brzuszki, ale póki co bol - tydzien po stracie ciazy w 3 tc, chyba bo sami nie wiedzieli do końca, niestety angielska medycyna ..:/ boli mnie jeszcze tu zaglądać ale troszkę śledzę wasze posty i bardzo nie mogę sie doczekać kiedy będę sie tu cieszyć z wami tym małym szczęściem ! :) mam tez pytanie czy któraś z was może polecić dobrego ginka w Lublinie na NFZ? I w sumie prywatnie tez możecie napisać. I jeszcze jedno, czy to normalne krwawic 1,5 tyg ?? Dziwne to wszystko bo ogólnie okres miałam 27go do 1go, 11go dowiedziałam sie ze jestem w ciazy, 15go poronienie tylko na podstawie Bety właściwie.. Miałam usg dopochwowe 13go ale nic nie było widać.. Aa w poprzednim cyklu nie byłam w ciszy napewno bo przeszłam operacje na wyrostek, 24go robili mi test. Pozdrawiam

Mootyleek- witaj kochana bardzo mi przykro ,że i Ciebie to spotkało zapalam światełko dla Aniołka (*) ból po stracie jest okropny ,ale z czasem człowiek się przyzwyczaja do tej myśli....
, ja krwawiłam 3 tygodnie co do lekarza może poszukaj w rankingu lekarzy tam są opinie pacjentów może znajdziesz jakiegoś dobrego ginka , przytulam cieplutko i pisz tu z nami w kupie raźniej :)

Przede wszystkim...GATTO, KWIATUSZKU!!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaa gratulacje!!!!dziś takie wspaniałe nowiny.....moja koleżanka która jest po poronieniu też jest w ciąży....oj jak się cieszę...ściskam kazda z osobna....GATTO Kochana u mnie też był cykl na straty bo mialam silne zapalenie przydatków i zapalenie pęcherza a tu bum...to własnie w najmniej oczekiwanym momencie przychodzi to o czym marzymy...

Kobietka22 dziękuje za miłe przywitanie:) będę tutaj do was zaglądać. Jedno zawsze wiedziałam nic sie nie dzieje bez przyczyny wiem ze trzeba zacząć sie zdrowo odżywiać niestety ostatnio przez prace nie było zbyt dużo witaminek i zdrowego odżywiania w mojej diecie dlatego to zmieniam, nakupilam owoców warzyw i witaminek :))

reklama
Do góry