reklama
bett
Fanka BB :)
Mootyleek - bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. co do krwawienia, to u każdej z nas jest inaczej, ja po drugim zabiegu krwawiłam, plamiłam cały czas aż do następnej miesiączki czyli prawie 4 tygodnie. postaraj się nie przemęczać, nie dźwigać, unikać gorących kąpieli.
Cześc dziewczyny!
Chwilę mnie nie było, bo wróciłam do pracy i miałam trochę roboty na glowie. Teraz nadrobiłam i będę miec więcej czasu dla siebie. Dostałam od mojej gin prikaz, żeby brac witaminki dla chłopczyka i dziewczynki "Prenatal Probaby". Brałyście? Jeszcze nie kupiłam, bo widzę ne necie, że masakrycznie drogie są. Na szczęście tylko jedno opakowanie mamy zjeśc, a potem tylko kwas foliowy. Oboje. Macie tez tak???
Pozdrawiam!!!!
Chwilę mnie nie było, bo wróciłam do pracy i miałam trochę roboty na glowie. Teraz nadrobiłam i będę miec więcej czasu dla siebie. Dostałam od mojej gin prikaz, żeby brac witaminki dla chłopczyka i dziewczynki "Prenatal Probaby". Brałyście? Jeszcze nie kupiłam, bo widzę ne necie, że masakrycznie drogie są. Na szczęście tylko jedno opakowanie mamy zjeśc, a potem tylko kwas foliowy. Oboje. Macie tez tak???
Pozdrawiam!!!!
myszka2829
Mootylku strasznie mi przykro
[*] dla Twojego Aniolka, do tego co napisala Bett ja dodam tylko zebys nie kryla swoich emocji... jesli Cie najdzie na placz, to placz... gdy bedzie Ci zle na duszy wywal wszystko gdzie popadnie, tu wszystkie Cie zrozumiemy i nie mysl czasem, zeby nie "psuc" atmosfery cieszymy sie tutaj z kazdej nowej fasolinki, ale kazda az za dobrze pamieta dni, tygodnie zaraz po # stad pewnie ta wielka radosc gdy ktoras zaliczy II na tescie... dodaje to otuchy i nadziei, ze jeszcze czekaja na nas rownie emocjonujace chwile, a po nich nadchodza watpliwosci i leki wracaja jak zly sen. Z tym tez staramy sie jakos sobie wzajemnie poradzic... nie mamy innego wyjscia musimy zyc dalej i wypatrywac dnia, w ktorym znow swiat stanie na glowie... tym razem w pozytywnym tego slowa znaczeniu.
przytulam mocno i wierz mi bedzie jeszcze dobrze :-)
[*] dla Twojego Aniolka, do tego co napisala Bett ja dodam tylko zebys nie kryla swoich emocji... jesli Cie najdzie na placz, to placz... gdy bedzie Ci zle na duszy wywal wszystko gdzie popadnie, tu wszystkie Cie zrozumiemy i nie mysl czasem, zeby nie "psuc" atmosfery cieszymy sie tutaj z kazdej nowej fasolinki, ale kazda az za dobrze pamieta dni, tygodnie zaraz po # stad pewnie ta wielka radosc gdy ktoras zaliczy II na tescie... dodaje to otuchy i nadziei, ze jeszcze czekaja na nas rownie emocjonujace chwile, a po nich nadchodza watpliwosci i leki wracaja jak zly sen. Z tym tez staramy sie jakos sobie wzajemnie poradzic... nie mamy innego wyjscia musimy zyc dalej i wypatrywac dnia, w ktorym znow swiat stanie na glowie... tym razem w pozytywnym tego slowa znaczeniu.
przytulam mocno i wierz mi bedzie jeszcze dobrze :-)
mootyleek90
Początkująca w BB
Dziękuje wam za ciepłe slowA. Mimo ze tak wczesnie, serduszko nie zdążyło zacząć bić boli okropnie ale pociesza myśl ze mam aniolka do końca życia który wiem ze będzie nade mną czuwał. Jestem zrozpaczona ale staram sie nie załamywać nie myśleć cały czas bo trzeba być pozytywnym bo wszechświat cały czas notuje nasze myśli i odbiera jako życzenia a drugi raz bym nie chciała tego przeżyć.... Ale mimowolnie wszędzie widzę brzuszki, niemowlaki w wozeczkach i te koszmary w nocy, i bezsenność dają popalic. Nie poprawia nastroju tez fakt ze żadnych badań w uk nie robią, postaram sie wymusić chociaż tarczyce a na poczatku sierpnia bd w Pl to umowie wizytę z ginkiem.
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
O rany a co tu sie dzieje, same berki wspaniale!!!! Czy to zarazliwe, bo ja tez chce
gatto tak upychalas czyjeś @, że i twoją ktoś zabrał
Nowe ciężarówki życzę wam spokojnej i książkowej ciąży.
Zjola gratuluje prawka, to teraz kup sobie motor, żeby postał w garażu przez 9 miesięcy ;-)
Mysiak czasem jeszcze jakaś stara krew w postaci skrzepów może polecieć. poobserwuj czy nadal są jakieś resztki i czy masz gorączkę- wtedy coś niepokojącego może sie dziać.
Mootyleek no niestety w uk nic ci nie porobią. Ja jestem po 2 stratach i powiedzieli mi, że muszę stracić jeszcze jedna ciąże, zeby rozpoczęli badania. Dla nich jesteśmy tylko przypadkami medycznymi a dla nas każda strata jest ciężkim przeżyciem. Ja za każdym razem robię jakieś badania w Pl
gatto tak upychalas czyjeś @, że i twoją ktoś zabrał
Nowe ciężarówki życzę wam spokojnej i książkowej ciąży.
Zjola gratuluje prawka, to teraz kup sobie motor, żeby postał w garażu przez 9 miesięcy ;-)
Mysiak czasem jeszcze jakaś stara krew w postaci skrzepów może polecieć. poobserwuj czy nadal są jakieś resztki i czy masz gorączkę- wtedy coś niepokojącego może sie dziać.
Mootyleek no niestety w uk nic ci nie porobią. Ja jestem po 2 stratach i powiedzieli mi, że muszę stracić jeszcze jedna ciąże, zeby rozpoczęli badania. Dla nich jesteśmy tylko przypadkami medycznymi a dla nas każda strata jest ciężkim przeżyciem. Ja za każdym razem robię jakieś badania w Pl
majra
motyleek- bardzo mi przykro z powodu twojej straty, nie duś w sobie bólu masz do niego prawo
anilek- ja też biorę tylko kwas foliowy i castagnus;-)
mysiak- cokolwiek by to nie było, nie myśl o tym, ale siebie obserwuj, tak jak piszą aniołkowa.mama i myszka oczyszczanie może jeszcze trochę potrwać i różne 'niespodzianki' mogą być
a ja szykuję się na wesele, juz 3 w tym miesiącu
anilek- ja też biorę tylko kwas foliowy i castagnus;-)
mysiak- cokolwiek by to nie było, nie myśl o tym, ale siebie obserwuj, tak jak piszą aniołkowa.mama i myszka oczyszczanie może jeszcze trochę potrwać i różne 'niespodzianki' mogą być
a ja szykuję się na wesele, juz 3 w tym miesiącu
angel_
rośnij skarbie .... :)
nisiao trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&& motylek witam bardzo mi przykro z powodu twej straty,zapalam swiatelko dla aniolka
[*]majra to sie wyszalejsz tyle weseli a ile przytyjesz tyle dobrego jedzonkazazdroszcze kurka tez bym poszla na weselicho
Pozdrawiam buziole kochane:*:*:*::*:*:
[*]majra to sie wyszalejsz tyle weseli a ile przytyjesz tyle dobrego jedzonkazazdroszcze kurka tez bym poszla na weselicho
Pozdrawiam buziole kochane:*:*:*::*:*:
reklama