reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Troszkę mnie uspokoiłyście:tak: dostałam duphaston i witaminiki i powiedział że tylko tyle na razie możemy zrobić i oby do następnej wizyty. Ten tydzień będzie stresujący. Nie dość że mam 3 wizyte to drugiego bronie prace licencjacką. Ale damy radę

Kwiatuszku- to będziemy trzymać kciuki za obronę i za wizytę, jeszcze raz gratuluję bo gdzieś mi umknęło to w gąszczu postów bardzo się cieszę i nic się nie bój będzie dobrze , a tak poza tym to jak się czujesz kochana jakieś mdłości dolegliwości?

Czyli objawy idą pełną parą :tak: ,no jak to się mówi cierp ciało coś chciało no ja bym dużo dała za takie mdłości i bolące cyce ,ale mnie nic nie boli co jest dziwne bo zawsze przed @ mnie bolały piersi i w ciąży też ,a teraz nic tylko sutki mam wrażliwe...

GATTO, KWIATUSZKU mega gratulacje, jejku jak sie ciesze zycze wszystkiego dobrego zdrowia i ciazy nudnej jak cholera:-):-):-)

U mnie dzisiaj 3 miesiace mija od #, eh...:-(

witam sie wieczornie na cpp,bo na odskoczni byłam rano.jeszcze bb mi sie wczytuje:-)

kłaczku kochana wiem,ze sie boisz...ja tez sie bałam.najpierw na poczatq jak biegałam co 48h do labo robic bete,pozniej w szpitalu jak mialam plamienia,pozniej do 12tc z wiadomych wzgledow,pozniej jak nie czułam ruchow w 19tc,jak macica sie napianal i teraz sie boje i jak bede rodzic tez sie bede bała...taki juz nasz los...ale dasz rade.pawiki sa,dobrze sie czujesz,karolka urodzilas,wiesz juz jakie leki musisz brac nie moze byc zle.no i poza tym ja ci napisalam kiedys,ze bedziecie mieli nowego czlonka rodziny i nowy dom:tak:. lenka wspolczuje i tobie tylu wrazen i malemu bólu:no: miejmy nadzieje,ze bedzie dzielny;-).przeczytałas post w ktorym napisałam ci o mojej cytomegalii???

ja tez sie nie znam na tych wykresach,tempkach itd wiec czekam na publiczna wiadomosc:-).gatto jesli to jest to co mysle to wiesz...&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.i spokoj.to dlatego sie tak mało udzielasz ostatnio???a tak pisalas,ze napewno nic nie bedie,ze to ten niedrozny jajnik,a ktoras z dziewczyn ci pisała,ze nie takie rzeczy sie tu zdazaly...:tak: kobietko &&&&&. gatto no i czytam,czytam i twoj post!! ale jaja GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurcze no super...nie mdlej,nie zchodz na zawał bedzie dobrze.zjola ja ci juz pisałam,ze na kazdego przychodzi czas...widzisz gatto sie doczekała i ty sie doczekasz...wiec sie nie przekreslaj!! kwiatuszek to jesio wczesnie i nawet kilka dni w jedna strone czy w druga ma znaczenie.jak beta rosnie to nie boj nic.

kochane tak sie ciesze,ze jesio bb mi sie wczytuje jak tu takie wiesci.niesamowite.słuchajcie poronienia nas spotykały,ale teraz musi byc juz dobrze.mamy leki,dobrych lekarzy,jestesmy silniejsze psychicznie,mamy siły do walki wiec nie moze byc zle...tyle juz przeszłysmy...kazda z nas zasługuje na to zeby byc mama i obojetnie ile sie stara czy pol roq,rok czy kilka lat.wierze,ze kazda z nas bedzie mogła pisac tutaj to co gatto,kwiatuszek,kłaczek...ja w to wierze,wierze w kazda z nas:tak:

A ja mam klopot... Zostałam sama z córcią na weekend i jak zwykle cos sie musiało wydarzyc..

Poszłam siusiu i przy wycieraniu na papierze pojawiło sie "TO" takie dziwne, jakby jakaś tkanka... workowata wielkosci ok 2-3cm.. moim zdaniem to chyba ten pecherzyk, tak to wygladało a jeśli mam racje to znaczy ze mnie źle wyczyścili...Jestem przestraszona... wizyte mam we wtorek wiec musze doczekac... do tego znow mnie brzuch rozbolał... grrr...
Czy któras z was tak miała?

reklama
Do góry